Tony Cetinski: Novinarsko-udbaško-uredničke p**ke, zašto šutite?

2

Tony Cetinski obračunao se s novinarima i urednicima na svom Facebooku, a sve zbog svojih roditelja Vinke i Mirka. Sudeći po onome što je Tony napisao, suđenje njegovim roditeljima dobilo je za njih pozitivan ishod, no o tome nitko ne piše. Činjenica je to koja je razljutila glazbenika, koji tvrdi da su novinari potplaćena i neprofesionalna stoka.

‘Jedno pitanje za dobro jutro: Kad netko nekoga blati i optužuje ( slučajno baš pred izbore) onda pišete i dajete naslovne strane vi novinarsko-udbaško-uredničke p..ke a kad nekoga oslobode svih optužbi onda šutite kao p..ke? Svakako ste p..ke!

Moj zaključak je da ste potplačena i neprofesionalna stoka! ( čast iznimkama )
PRAVDA JE SPORA ALI DOSTIŽNA PA SE NADAM DA ĆE I PO VAS STIĆI.

No zdravlje ljudi koje ste sustavno godinama gazili svojim nagađanjima i lupetanjima je zauvijek narušeno pa vam želim da vam se sve vrati u istoj mjeri. Svakome po zasluzi. Ne znam što se čeka sa tom LUSTRACIJOM ali ona je nužna zbog budućnosti svih naših poštenih i krivooptuženih građana. Pa da onda vidim te velike uredničke genijalce koga će prije od svojih mecena staviti na naslovnice i na stup srama.

Dao Bog da vas voda odnjela će se pjevati a vi ćete se u svome blatu koprcati i neće vas spasiti ni taj silni prljavi novac kojeg ste od tih svojih kukavica dobijali. Sretno!’, napisao je na svojem Facebook profilu Tony Cetinski, prenosi kamenjar.com

facebook komentari

  • Plavac Plavi

    Bravo Tony! Bravo na hrabrosti, jer i sam znaš da će i tebe sad, kako kažeš “novinarsko-udbaško-uredničke p..ke”, “čerečiti”! Trebalo je da netko iz show business-a, javno otvoreno-drito u glavu, kaže istinu, o stanju na našoj medijskoj sceni!! Mnogim poštenim ljudima, su ti novinarski lešinari uništili život, brak, obitelj,…Živio ti nama i BTB!!

  • Ivan Tetkovic

    Lijepo pjevas,a lijepa Ti je i proza.BRAVO HRVATINO (budi se Istra)