Travaš isprdao kontroverznog Zorana Ercega

1
satirična fotomontaža

Super ! Dobija sam ulogu u filmu “General” !!
Glumim LIČNOG ratnog snimatelja jednog drugog generala, generala Ratka Mladića. Pojavljujem se par puta u filmu, čak sam dobija i tekst, lako ga zapamtija: DOSTA JE, ja se vas ne bojim !!  Oscar i Zlatna arena za sporednu ulogu mi ne ginu !! Ironično je komentirao poznati ratni snimatelj Dražen Travaš na svom facebook profilu.

Podsjetimo, Zoran Erceg je kontroverzni splitski snimatelj koji je rekao NE prosvjedu u Savskoj 66 čije su fotografije snimanja Ratka Mladića i aktivnosti kninskog korpusa kružile internetom. Splitski je snimatelj u vrijeme braniteljskih prosvjeda u Savskoj 66  na facebooku pokrenuo stranicu ‘DOSTA JE – Stop agresiji šatordžija iz Savske’, koja se internetskim žargonom mogla okarakterizirati kao ‘Hate group’ .

Na fotografijama iz 1991. godine jasno se vidi kako je Herceg snimao dogovoreni pregovarački sastanak Mladića s jedne i hrvatskih snaga s druge strane predvođenih Nikolom Vukošićem, tadašnjim zapovjednikom hrvatskih redarstvenih snaga i Josipom Jurasom članom Kriznog stožera.

Hrvatske kamere pri tom su tajno najprije zabilježile dolazak Ratka Mladića u “kampanjoli” kao i snimatelja Zorana Ercega koji se s njim osobno dovezao te iz vozila izvukao kameru i snimao cijeli događaj.

facebook komentari

  • Dusko Besenic

    Kao što je Erceg takve su danas sve “slavne antife”! U vrijeme Domovinskog srcem su bili uz agresora,a danas detektiraju “ustašstvo” i glume moralne uzore! ŠLJAM BILI I OSTALI !