Travelers Today: Skriveni dragulj Europe: Hrvatska

3

Kamo na svijetu možete otići, a da na istom mjestu nađete toliko povijesnih znamenitosti, prekrasnih plaža, nacionalnih parkova, neodoljivih mjestašaca, vinograda, povijesne arhitekture i kulture? Dobro, ima nekoliko zemalja, ali Hrvatska je jedna od onih koju svakako morate vidjeti.

Tako započinje tekst o Hrvatskoj koji je na svojim stranicama objavio Travelers Today.

Očekivano, Dubrovnik “Biser Jadrana”i Nacionalni park Plitvice na vrhu su liste lokacija koje svaki posjetitelj koji dođe u Hrvatsku mora vidjeti.

No, ono za što svakako dižemo palac u zrak jest to da se u preporuci ovog turističkog portala našlo i Zagorje zbog, kako navode, odmora i okrepe termalnim vodama. Za Dubrovnik, prirodne ljepote i prekrasno more već smo navikli slušati pohvale….

“Ako želite pobjeći od turističke gužve u Dubrovniku, uživajte u nevjerojatnim pogledima na zagorske vinograde i dvorce kojima ovo područje Hrvatske obiluje, a možete se i odmoriti u bazenima i saunama koje koriste prirodnu izvorsku vodu koja će pomladiti vašu kožu, navodi se u opisu zašto je Zagorje nezaobilazna lokacija u Hrvatskoj.”

Putnicima koji se odluče posjetiti Hrvatsku na kraju poručuju: Ne možete izabrati pogrešno mjesto za svoj odmor u Hrvatskoj jer je toliko kulture, povijesti i prekrasnih plaža diljem cijele obale!

[ad id=”40551″]

facebook komentari

 • Herceg-Bosna

  divotaaaaaaaaaaaa,,

 • srka

  uffff…mashalla Dubrovnika….da su ga uspjele osloboditi junacke zdruzene crnogorske jedinice…nekoc….bio bi danas Dubrovnik…barem kao Monaco…

  by Srka®

 • prepri43

  I Francuska se hvali kradući hrvatske prirodne ljepote!
  Tu sliku, točnije istu, ali iz drugog rakursa snimljenu “prodaju” pod francuske prirodne ljepote!