Trenutak istine: Kujundžić u drugom krugu neće podržati Kolindu (Video)

11

Kujundžić je otvorio sumnju da radi u službi kandidata ljevice, kao Trojanski konj u strateškom savezu s Ivom Josipovićem

Predsjednički kandidat Saveza za Hrvatsku odbio je podržati HDZ-ovu kandidatkinju Kolindu Grabar Kitarović, dođe li do drugog kruga predsjedničkih izbora.

Na upit novinarke u Osijeku, hoće li podržati Kolindu, ako on ne prođe u drugi krug, Kujundžić je odgovorio:

”Sporedno pitanje, ja ću u prvom krugu pobijediti jer Kolinda i Josipović nemaju šanse, oni su lutke na koncu, navođene dvjema elitama i oni nemaju šanse u hrvatskom narodu nositi se sa mnom”, rekao je Kujundžić.

Ovime je dodatno otvorio sumnju da zapravo radi u službi kandidata ljevice, kao svojevrsni Trojanski konj u strateškom savezu s Ivom Josipovićem. Bitno je to ponajviše zbog dijela političkih romantičara s desnog krila biračkog tijela, koji računaju s pretpostavkom da će Kujundžić u drugom krugu podržati svjetonazorski im bliskog kandidata, Kolindu Grabar-Kitarović.

Naime, među biračima desno od centra postoji prijepor o tome što će se događati s glasovima desnice, ne pobijedi li nijedan kandidat u prvom krugu, i dogodi li se drugi krug. Jedan dio tih birača s pravom je smatrao da će se na kraju ipak većina desnice svrstati na stranu Kolinde Grabar-Kitarović. No drugi dio već duže vrijeme strahuje da Kujundžić računa na razbijanje biračkog tijela s centra na desno, kako bi Josipoviću omogućio ulazak u drugi krug.

Kujundžićev odgovor iz Osijeka prvi put je javnosti dao do znanja da Kujundžić nema namjeru ni u kojoj opciji podržati Kolindu Grabar-Kitarović, što očito ukazuje da su oni koji su sumnjali u njegovo desno opredjeljenje, ipak bili u pravu. (mc/direktno.hr)

facebook komentari

 • Yebote koja samouvjerenost i samopouzdanje .. Dobro su neki ranije rekli: Egotrip!

  • EMINƎM

   opasan dodatak prehrani koristi ovaj doktor ‘milan

 • Herceg-Bosna

  ovo je sve ludo totalnooooo

 • Agromentum

  Trojansko kljuse vjeruje u se…

  • Zagreb

   Trojanski kljusac je svjestan da nema nikakve šanse i zato je tako bahat.
   A njegova uloga trojanskog konja, Josipovićevog igrača, obilježit će ga za cijeli život.

   • Alan B’Stard

    ili je pazario nesto za parlamentarne izbore

 • marko

  Oslobodi Boze koje li gluposti covjek mora da cita,uvjek rjeci Udbe.

  • Ljuta Trava

   Još samo nedostaje Haarp , masoni ,Kardinal ,narod i dnevno…..hahahahahhahahahaaa

 • peppermintt

  Živi bili pa vidjeli ali ja sam uvjerena kako hoće u drugom krugu poduprijeti KGK