Turisti u čudu gledali kako gumena brodica sa migrantim pristaje na plažu (VIDEO)

4

Kupači s popularne plaže kod španjolske Tarife ostali su nemalo iznenađeni kada je u 14 sati, usred najveće gužve, na pijesak pristao gumeni brod prepun migranata iz Afrike.

Tzv. ‘njemačka plaža’ smještena je na samom jugu Španjolske i jedna je od najbližih točaka Maroku i jedna od ‘najpopularnijih’ destinacija za ljude koji u Europu stižu u potragu za boljim životom.

Snimka s plaže otkriva da su turisti u čudu gledali kako mala gumena brodica pristaje na plažu, a 30-ak muškaraca brže bolje trči prema unutrašnjosti. Policija je poslije otkrila da je na tom području dežurao samo jedan pripadnik Civilne garde i da nije imao previše izgleda zaustaviti ih, piše Jutarnji list

Čovjek očito nije htio glumiti heroja poput jednog španjolskog policajca iz španjolske sjevernoafričke enklave Ceute. U trenutku kada je 300 migranata projurilo granicom, majstor je jednog pokušao zaustaviti tako da mu je postavio nogu, ali sve je na kraju rezultiralo teškom ozljedom. Jadni policajac je zadobio dvostruki prijelom noge…

Španjolci su objavili da je broj migranata koji se pokušavaju dokopati juga zemlje doslovce eksplodirao u posljednjih nekoliko mjeseci. Samo u provinciji Malagi broj onih koji su se u prvih šest mjeseci prošvercali u Europu izjednačio se s brojem iz kompletne 2016. godine.

VIKTOR ORBAN: Mora se zaustaviti plan naseljavanja Europe migrantima

facebook komentari

 • Iz Španjolske neće biti teško dolibiti se i do naše Hrvatske a preko isto i do naše HRVATSKE Bosne i Hercegovine…

  Prikazana slika rimskog vojnika uzdignutom desnom rukom simbolizira ratnika koji se bori za svoja načela, prava, cilj, svrhu i državnu ideju. Ako hrvatski vojnički pozdrav “ZA DOM SPREMNI” simbolizira borbenu odanost u obrani Hrvatske Države za očuvanje identiteta hrvatskog naroda, onda bi se mi Hrvati svih staleža, svih tendencija, svih političkih uvjerenja i svih hrvatsko/nacionalnih ushićenja TREBALI TIM PONOSITI, a ne progoniti one koji se tim hrvatskim poZDravom ZA DOM SPREMNI ponose.
  Mile Boban, Otporaš.

  “ERO” S ONOG SVIJETA – TOMISLAV JONJIĆ O POZDRAVU “ZA DOM SPREMNI”!
  http://otporas.com/ero-s-onog-svijeta-tomislav-jonjic…/

 • Agromentum

  Ovi su još i dobro prošli. Ali su krijumčari prešli na sebi sigurnije metode, tako da se više ne približavaju obali nego sve prije pobacaju u more. Danas je bilo nekih 100 mrtvih (mnogi ne znaju plivat’), a jučer na isti način nešto manje.

  • Sivooki

   Pa što je čovjek?
   S njim uvijek problemi…
   A novac je miran i koristan.

   • Agromentum

    Žalosno je posebno što mnogi iz resursima i afričkim prostranstvima bogatim područjima traže spas u Europi – siromašnoj, posebno u duhovnom smislu.