Turudić obišao branitelje: Vlast je ljude u kolicima nazvala teroristima!

4

”Došao sam obići suborce i ljude koji tamo prosvjeduju. Sreo sam niz suboraca i prijatelja”, rekao je Turudić.

Hrvatske vojne ratne invalide koji već 14 dan prosvjeduju u Zagrebačkoj Savskoj ulici 66 ispred Ministarstva branitelja posjetio je i sudac Ivan Turudić. Pomolio se pred slikom preminule Nevenke Topalušić i porazgovarao s braniteljima.

”Došao sam obići suborce i ljude koji tamo prosvjeduju. Sreo sam niz suboraca i prijatelja”, rekao je Turudić, javlja tportal.

Turudić je istaknuo kako je dragovoljac Domovinskog rata. S gorčinom se prisjetio izjave SDP-ovog potpredsjednika Sabora Nenada Stazića.

”Nevjerojatno mi je da netko kao notorni Stazić ljude u kolicima može nazvati teroristima. Stazić je vlast, tako je onda i mene je prozvao teroristom”, rekao je Turudić i nadodao da je Stazićeva izjava ”govor mržnje i kako ‘ljudi iz vlasti ne shvaćaju da su osjećaji branitelja autentični”.

facebook komentari

 • peppermintt

  Lipo veli Turudić nevjerojatno je da Stazić sipa uvrjede na račun branitelja i nitko ništa ne poduzima
  A stazić je još mrtav ladan izjavio kako ova populacija svakako i nisu njihova izborna baza , što implicira kako ih zapravo nije briga ?!!!

  • I stvarno kada netko kaže da u Hrvatskoj živi ‘fašistička zmija’! Ja se mogu kladit da nema nijedan fašist, jer da ima, netko bi od njih Staziću ‘opalio odgojnu’. Hrvati su tolerantan i milostiv narod!

   • peppermintt

    i previše pa nam se to obija o glavu, mjera se mora znati i postavitig ranice

    • Alan B’Stard

     Na ‘sirotinji’ i zec qurac ostri.