Tužba za reparaciju – Haška presuda za genocid smrtna je presuda jugoslavenskoj i velikosrpskoj ideologiji.

7

Čekali smo da se stišaju orkestrirani režimski mediji; čekali smo da prestanu blebetati svi plaćenici, pa da u miru iznesemo stav i iduće korake Stožera za obranu hrvatskog Vukovara, a vezano uz haške presude za genocid.

Sa svih su nas razina orkestrirano i prije i poslije presude pokušali uvjeriti da je sve osim presude za genocid poraz – to je bezočna laž onih koji su ovom presudom stvarno poraženi.Presuda je od povijesnog ali i od velikog moralnog, političkog i materijalnog značaja za Hrvatsku.

U presudi je potvrđeno da se diljem Hrvatske provodio genocid, te da ga Srbija nije sama provodila.
Srbija i samozvani četnici nikada ne bi mogli prodrijeti na hrvatsko tlo da nije bilo artiljerije koju su desetljećima stvarale i morale plaćati najrazvijenije, Slovenija i Hrvatska, zemlje bivše umo- i zlotvorine: komunističke, totalitarne i zločinačke Jugoslavije.

Genocid, urbanocid i kulturocid diljem Hrvatske izvršile su Srbija, samozvani četnici i JNA.
I nitko drugi. Tu nespornu činjenicu potvrdio je sud u den Haagu. U presudi je potvrđena brutalna vojna agresija na Hrvatsku od strane Srbije i Jugoslavije. Srbija je izravna sljednica Jugoslavije. Nepobitni dokazi za to svima su dostupni i neuništivi, a u trenutku potrebe iznijet će ih Stožer za obranu hrvatskog Vukovara. Na temelju presude haškog suda za genocid, Stožer za obranu hrvatskog Vukovara pokreće
tužbe protiv Srbije radi isplate ratne odštete, takozvane reparacije.

Podizanje tužbi protiv Srbije za isplatu reparacije odvijati će se na trima razinama:

1. pojedinačno;
2. na razini općina i gradova;
3. kada se za to stvore društveno politički uvjeti pokrenut će se i na trećoj razini –
tužba hrvatske države protiv Republike Srbije za isplatu reparacije.

 [ad id=”40551″]
SOHV

facebook komentari

 • Bravo, dragi moji, još bolje rečeno: DRAGI NAŠI! UZ VAS JE BOG I CIJELA HRVATSKA!

  • prepri43

   Milane oni su svoje kape promijenili ili okrenili naopako da se Turci ne dosjete i dobili parnicu. I dalje oni jedva čekaju da mi nosimo kape koje su izgubile rat i na račun toga nam mogu ovako srat! Razmisli malo, koliko je to produktivno, a koliko štetno za našu hrvatsku stvar?!Trenutno možemo neprijatelje potući jedino s istinom, a ne s reminiscencijama!

   • 21St

    Ima ti i te! Portal je super i ako ovako nastavi sigurno ce izboriti poziciju na modernoj medijskoj sceni

    • prepri43

     Pa na to čekam i na sreču vidim pozitivne pomake.

 • vivana

  Kada su to promijenili kape?Pa oni nose šajkače na svim mjestima I to s ponosom.Slave četništvo I ne prozivlju,a najmanje osuđuju jedni druge zbog četničkih amblema,a mi se moramo odreći I svojih povijesnih poklika.Kape nisu izgubile rat.Ustaše nisu izgubile rat.Izgubili su ga hrvatski izdajnici,koji nisu
  htjeli Hrvatsku.Staljin je Paveliću nudio Hrvatsku do Drine,da pusti rusku vojsku I mornaricu na hrvatski proctor bez smetnje.Pavelić,budući da je bio antikomunist,nije pristao,jer mu nije vjerovao.Istu je ponudu imao I Tito I hrvatski komunisti,ali Tito je htio veću državu od Hrvatske te nije pristao,a sad se hvale,kako su se borili za Hrvatsku I izjednačuju partizane s braniteljima Domovinskog rata.Za Srbe je I Tito bio ustaša,jer njima je sve hrvatsko-ustaško.