U Odessi i Kramatorsku 51 ubijena osoba

  0

  Tijekom noći je u napadu ukrajinske vojske na Kramatorsk poginulo 10 civila, a u Odessi, trećem po veličini ukrajinskom gradu jutro nakon tragedije u kojoj je u požaru u Domu sindikata, kojeg su zapalili ukrajinski radikali, poginula je41 osoba.

  Nakon tragedije u kojoj je u Odessi, trećem po veličini gradu u Ukrajini, sinoć u požaru u Domu sindikata od gušenja ili skakanja kroz prozor poginulo 38 ljudi, a još troje život je izgubilo u pucnjavi, nova krvava epizoda zbila se tijekom noći u graduKramatorsku.

  Ruski RT javlja kako je 10 građana ubijeno, a 30 ih ranjeno u noćnim borbama blizu toga istočnoga grada. Pozivajući se na neimenovanoga vođu obrane toga grada, tvrdi se da su ubijeni bili nenaoružani civili, te da je još 30 ljudi teško ranjeno nakon što je na njih zapucala ukrajinska vojska.

  Napad Ukrajinaca na Kramatorsk počeo je još u petak navečer, a državni ministar obrane Arsen Avakov najavio je da se vojna operacija nastavlja i danas ujutro. Vojska je većpreuzela gradski TV toranj.

  RT donosi priču proruskoga aktivista, gradonačelničkoga kandidata Alekseja Albua, kojeg je pretukao radikalni nacionalistički Desni sektor. vl

  facebook komentari