U SDP-u razočarani izjavama Ive Josipovića

3

U SDP-u su razočarani izjavama Ive Josipovića koji je odbio poziv Zorana Milanovića da se vrati u SDP rekavši kako nema smisla statirati u politici za koju misli da nije dobra.

Potpredsjednik Vlade Branko Grčić rekao je kako je predsjednik SDP-a Zoran Milanović učinio sve za Ivu Josipovića i njegovu kampanju. Moram reći da je ovo za nas potpuno razočaravajuće, naglasio je Grčić.

Ministar zaštite okoliša i prirode Mihael Zmajlović rekao je kako to nije korektno prema stranci koja mu je financirala kampanju i ljudima koji su mu dali apsolutnu podršku.

Pva potpredsjednica Vlade i ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić izjavila je kako svi moraju spustiti lopticu, smiriti strasti i ozbiljno se pripremati za predstojeće izbore.

[ad id=”40551″]

facebook komentari

 • Agromentum

  Važno je da su oni financirali kampanju a sad ‘ko ih je….:)) Možda mu je Vesna Pusić ideološki bliža, nek’ se koji put malo više našminka, moglo bi upalit’….

  • Još će važnije biti dati jedan nacionalno/hrvatskio/politički savijet hrvatskom premjeru na odlazku Zoranu Milanoviću. Ja bih mu dao svijetnda sam sebe pobijedi, napusti tu projugoslavensku organizaciju SDP, dadne Hrvatima jednu pametnu izjavu, koja bi glasila: da mu je žao što je bio toliko slijep i nije uvidio na vrijeme antihrvatske i zločinačke političke namjere te stranke kojoj je slijepo pripadao, a ponajviše poradi velikih laži njegovih predšasnika Ivice Račana, Stipe Mesića, Ive Josipovića i ostalih. Na taj način bi počeo zadobivati povjerenje državotvornih Hrvata, a tim potezom bi svalio svu krivnju na druge, on po Udbaški…

   • Agromentum

    Što se tiče povjerenja njegovo je prošlo. Nema nikakve potrebe za nekim eksperimentiranjem i da mu se daju neke nove šanse.