U tijeku tajni sastanak Drage Prgometa i Zorana Milanovića

6

Petrov smijenio glasnogovornicu, Prgometovu suradnicu: ‘Dr. Prgomet do daljnjeg ne daje izjave’

[ad id=”93788″]

Sastanak između Drage Prgometa i Zorana Milanovića, održava se večeras u stanu Ante Kotromanovića na zagrebačkom Laništu.

Drago Prgomet nije se danas popodne pojavio na sastanku MOST-a i kako doznajemo zabranjeno mu je bilo kakvo javno istupanje u ime ove političke grupacije.

Međutim, Prgomet se večeras na zagrebačkom Laništu, uz posredovanje Ante Kotromanovića, tajno susreo s predsjednikom SDP-a Zoranom Milanovićem.

Sudeći prema insiderskim izvorima do sastanka je došlo u stanu Ante Kotromanovića na zagrebačkom Laništu.

Podsjetimo, riječki Novi list je danas, pozivajući se na visokopozicionirani izvor u SDP-u, ustvrdio da su Prgomet i Milanović već dugo u kontaktu.

-S obzirom da su Milanović i Mostov Drago Prgomet cijelo vrijeme u kontaktu, u dijelu SDP-a smatraju da bi uz mjesto podpredsjednika Vlade i resor pravosuđa to partnerstvo između SDP-a i Mosta trebalo zapečatiti i podrškom Prgometu u kandidaturi za gradonačelnika Zagreba 2017. godine . ustvrdio je danas Novi list.

dropulic_957245S1

Petrov smijenio glasnogovornicu i zabranio istupe Dragi Prgometu

Tijekom dana, šef Mosta Božo Petrov smijenio je stranačku glasnogovornicu Sanelu Dropulić koja je kroz jutro novinare informirala o događajima u toj stranci, a koja je slovila kao suradnica Drage Prgometa, javlja Jutarnji list.

U emailu koji je dojučerašnja glasnogovornica Dropulić proslijedila medijima piše da “odlukom Petrova ulogu glasnogovornika Mosta do daljnjega ima agencija Grizli komunikacije d.o.o.”.

Isto tako u tom emailu piše: “Dr. Prgomet do daljnjega neće davati izjave”.

Podsjetimo, Drago Prgomet se nije pojavio ni na poslijepodnevnoj tiskovnoj konferenciji Mosta iako je isprva bio najavljen njegov dolazak.

V. Lju./Hrsvijet.net

facebook komentari

 • EMINƎM

  većina prebjega iz HDZ-eja ima odnos na dojučerašnju stranačke kolege kao na najveće neprijatelje čak veće i od onih prema srbočetama.
  ogavno i užasno

  • vdanan

   Da, ogavno i užasno. Radi podpunosti moramo istaći činjenicu da je dotični Prgomet otišao iz HDZ-a dovoljno prije samih izbora, tako da oni koji su ga birali nemaju nikakve izprike u stilu „nismo znali“, „nismo mogli očekivati“ i tomu slično. Dotični izdajnik Prgomet vjerojatno je zadnje (udbaško?) govno koje je izjureno iz HDZ-a. Kad bi u HDZ-u bilo i sada njemu sličnih, nema boljeg trenutka da se pokažu. Živi bili pa vidjeli!

   • EMINƎM

    Tuđi konji kad vuku tuđa kola a misle da su njegova…nije ni prvi ni zadnji konj upregnut u Hrvata .

 • Otporaš

  AUSTI AMERICAN STATEMAN’S,

  glavna novina glavnog grada Texas-a Austin, donosi za svoje čitatelje vijest od ponedjeljka 9 studenoga, u prijevodu slijedeće:

  HRVATSKA:

  Konzerativna oporba vodi

  Hrvatska konzerativna oporba službeno vodi u preliminarnim izborima protiv vladajuće lijevo orijentirane koalicije na Balkanu prve zemlje s parlamentarnim izborima od kada su pristupili Europskoj Uniji 2013. – održani usred ekonomske krize i masivnim valovima migranata.

  Državna inborn komisija kale u nedjelju da sa oko 35 posto od izbrojenih glasova, konzervativci (čitaj Domoljubna Koalicija, mo.)predvođeni bivšim šefom tajne službe Tomislavom Karamarkom, dobili su 60 mjesta od 151 mjesto u Saboru, dok SDP koju vodi premier Zoran Milanović, dobili su 58 mjesta.

  Rezultat pokazuje da su obje strane promašile pobjedu većine u nedjeljnim izborima i za formirati novu vladu zavisit će od nekoliko partijica koje će sačinjavati vladu. Izbori bi mogli unijeti razdor u masovni lanac migranta koji prelate granicu, ako konzerativci osvoje Sabor i ponovno zauzmu vlast i održe obećanje da će uzeti drastične mjere u tom pravcu.

  Od rujna, Hrvatska je vidjela ulijev migranta više od 330,000 osoba, ratnih izbjeglica i siromaha koji traže bolji život u razvijenijim državama EU, poimenice Njemačka.

 • Agromentum

  Ako se zna onda to više nije tajni sastanak. 🙂

  • Sivooki

   I to je kost bačena narodu za glodanje, da se svrati pozornost – sa čega?