Udruga Blokirani pozvala građane da glasuju za Kolindu Grabar-Kitarović

1

Kolinda je javno i nedvosmisleno rekla da će kao prvi potez predsjednice zatražiti da se ispita ustavnost Ovršnog zakona! I time je spunila naš jasni zahtjev

Udruga Blokirani je pri kraju ove predsjedničke kampanje jasno priopćila da će podržati predsjedničkog kandidata koji sasvim nedvosmisleno i vrlo jasnim riječima – JAVNO – podrži ciljeve udruge Blokirani, i koji kaže da će: zatražiti moratorij na ovrhe i/ili podržati zahtjev udruge Blokirani kojim od Ustavnog suda tražimo da proglasi neustavnost Ovršnog zakona. Objavili su to na svom Facebook profilu.

”To smo zatražili i od Ive Josipovića i od Kolinde Grabar-Kitarović, kao naš jedini uvjet!

Kolinda Grabar Kitarović je večeras u sučeljavanju TV Nove javno, jasno i nedvosmisleno rekla da će kao prvi potez predsjednice zatražiti da se ispita ustavnost Ovršnog zakona!
I time ispunila naš jasni zahtjev!

Mi znamo da će Ustavni sud morati srušiti Ovršni zakon jer je neustavan i u tome nam je iznimno važna podrška Predsjednika Republike Hrvatske.
Nažalost, predsjednik Ivo Josipović se po tom pitanju nije izjasnio, između nas i Milanovića izabrao je Milanovića.

Udruga Blokirani poziva svoje građane da svoj glas dadu kandidatu koji će kao predsjednik Republike učiniti sve što može da bi se pred Ustavnim sudom preispitale odredbe Ovršnog zakona.

U večerašnjem sučeljavanju na NOVA TV to je jasno i nedvosmisleno obećala gospođa Kolinda Grabar-Kitarović.

Pozdravljamo njezino obećanje i pozivamo sve građane s blokiranim računima da joj svojim glasom daju priliku da nam autoritetom Predsjednice pomogne!

Dala je javno riječ!
Mi smo to od njih tražili!
Mi sada njoj dajemo riječ!”, stoji na Facebook profilu udruge Blokirani.

facebook komentari

  • Lilith

    Super! Šećer na kraju!