Uhićen Ivan Bobetko, sin generala Janka Bobetka

12
Foto: Cropix / Autor: Siniša Sunara

Ivan Bobetko u ponedjeljak je u na policiji ispitan o sumnjama vezanima uz ratni zločin na sisačkom području, doznaje se iz izvora bliskih istrazi

‘Čuo sam se generalom Bobetkom prije pola sata, zvao me revoltiran. Pokušao sam doznati o čemu je riječ, ali mi je rečeno da je istraga tajna i tako ne znam je li Bobetko priveden kao osumnjičenik ili kao svjedok’, kazao je za N1 Pavao Miljavac, umirovljeni general i bivši ministar obrane te predsjednik Hrvatskog generalskog zbora.

Prema neslužbenim informacijama Bobetko nije uhićen već je u policiji bio radi ‘davanja obavijesti’, nakon čega je pušten.

U policiji se nije mogla dobiti nikakva informacija o Bobetkovu ispitivanju, s obzirom da je riječ o ‘postupanju policije prema konkretnoj osobi’.

facebook komentari

 • SIN HRVATSKOG PARTIZANA IVAN BEBETKO UHIĆEN…
  https://otporas.com/sin-hrvatskog-partizana-ivan-bebetko…/

 • Saga

  Poštovani gospodine Bobetko, držite se! Bog i pravda su na Vašoj strani.
  I neka se ne zaboravi… veliki pozdrav Vama, posljednjem hrabrom zastupniku Hrvatskog sabora (još od bana Khuena) koji je ovog četnika nakon ove blasfemije gađao aktovkom.
  Nema tamo nažalost više takvih…

  • Istina

   Dobro se sijećam ovoga. Žalosno je da se i danas u Hrvatskoj progone istinski hrvatski domoljubi i rodoljubi, a da se štite oni koji nam desetljećima rade o glavi.

   • Dusko Besenic

    Kako se stvari razvijaju i ako Plenković, sa svojim ministrima, ostane cijeli mandat, možemo očekivati da će Sagu, tebe, mene i još nekoliko sličnih, sa ovog portala, policija posjetiti kući?! Kako se ono kaže: ,,Neću živ neprijatelju u ruke” :))))!

    • miro

     Ne razumijem više da li Hrvatska ima svoje pravosuđe i DORH ili smo još u Srboslaviji sa njihovim sudstvom i državnim odvetništvom,koji su na svakom koraku proganjali Hrvatski narod pa čak i za pjesme.CRVEN,BIJEL I PLAVI,TO JE BARJAK PRAVI,TKO SE POD NJIM VIJE KUKAVICA NIJE.

     • Istina

      Čim nije otvorena arhiva, nije izvršena lustracije, nisu provedene istražne radnje, suđenje i osude komunističkih zločinaca koji su radili u institucijama komunističke Jugoslavije, sve je jasno. Njihova sloboda je nesloboda hrvatskom narodu, hrvatskim braniteljima i svemu što hrvatski misli, diše, govori i piše. Ako ikada na vlast dođu oni koji će ovo provesti, onda će se tek za tu i takvu vlast moći reći da je prohrvatska vlast. O nečemu takvom možemo samo sanjati.

      Evo na pr. kako se postupa u RH:

      http://croatiarediviva.com/2017/07/16/jusp-jasenovac-uhvacen-lazi-povjerenici-informiranje/

     • miro

      Puno očekivanja imam od NEZAVISNI ZA HRVATSKU , jedva čekam kad će izbori da svoj glas napokon podarim njima a ne HDZ u.

     • Istina

      Ja se isto nadam i želim da oni naprave nešto dobro za Hrvatsku, ali s obzirom da sam se 90-ih godina opekao, sada pušem i na hladno.

    • Saga

     Ne će… nas se svi, ali baš svi boje. ;))))

     • Dusko Besenic

      Frigaj ga!….vi, žene, uvijek ,,izmigoljite” :))))

     • Saga

      🙂

     • Dusko Besenic

      Evo….jedan osmijeh i mi, muškići, padamo k’o pokošeni :)))