Ured predsjednika Sabora oglasio se o Karamarkovoj tužbi

7

Ured predsjednika Sabora Bože Petrova danas je poslao priopćenje o tužbi Tomislava Karamarka za klevetu protiv Petrova i Mire Bulja, poručujući kako je Petrov upozoravao na zaštitu nacionalnih i interesa građana, čime je “sigurno oformljena grupa neistomišljenika”.

“Možemo potvrditi da je Mandatno-imunitetnom povjerenstvu uručen zahtjev privatnog tužitelja Tomislava Karamarka, zastupanog po punomoćniku mr. sc. Ivi Brkiću, za odobrenje vođenja kaznenog postupka protiv Bože Petrova, no u skladu s time ne možemo davati izjave, koje bi se mogle protumačiti kao pokušaj utjecanja na odluku Povjerenstva”, stoji u priopćenju.

“Predsjednik Hrvatskoga sabora Božo Petrov u mnogim je medijskim istupima upozoravao na zaštitu nacionalnih i interesa građana, ukazujući pritom na društvene anomalije koje su uključivale i neke kriminalne radnje, smatrajući kako je potrebno provesti promjene u političkom sustavu, funkcioniranju države i društva općenito.

Takvim djelovanjem je sigurno oformljena grupa neistomišljenika, kao i pri bilo kojem drugom pitanju od javnog interesa, a koji svoje privatne interese imaju pravo iznijeti pred nadležnim institucijama koje će potom mjerodavno procijeniti o budućim koracima i odlukama”, zaključuje se.

facebook komentari

 • kršni

  Oformljeno! Neka u Saboru pišu i govore hrvatski: formirano.

 • Plavac Plavi

  Ovo propćenje me podsjeća na onu narodnu: “Trla baba lan, da joj prođe dan!”

 • bakran

  Čini se kao je preduvjet biti blesav kako bi se ‘razumijelo’ ovo priopćenje. Mili Bože, koji nepismeni likovi iz državne kasice-prasice dobivaju vrlo netrivijalan novac.

 • Petrov govori kako je potrebo napraviti promjenu u političkom sustavu, a ništa nije rekao dali taj isti sustav treba provesti LUSTRACIJU. Stoka sitnog zuba, kako je to lijepo rekao prvi predsjednik RH i učenik Maksa Luburića dr. Franjo Tuđman.

  Istina je da je “Moderna Hrvatska nastala” kako je predsjednica rekla na temeljima borbe sinova i kćeriju ustaša i partizana, samo je zaboravila, rekao bih namjerno, reći da je ta ideja Pomirenja Ustaša i hrvatskih partizana potekla od hrvatskog generala Vjekoslava Maksa Luburića, generala Drinjanina. Ta PORUKA IZMIRENJA USTAŠA I PARTIZANA je izišla u Istarska DRINA br. 3/4 1964., strana 18/21. To je predsjednica zaboravila reći, kao i to da je – namjerno ili ne – ispustila reći “sinovi i kćeri HRVATSKIH partizna. Jer, bit će budala i onih zakržljalih titovaca iz drugih današnjih država – prijašnjih jugoslavenskih repubilka, koji su bili u partizanima i skupa sa hrvatskim partizanima se borili protiv već postojeće HRVATSKE DRŽAVE.

  http://otporas.com/jos-o-smrti-gene…69-cetvrti-4-dio/

  Fra Branko Marić vjenčao Maksa Luburića | Kamenjar
  kamenjar.com/fra-branko-maric-vjencao-maksa-luburica