“Vatreni” stigli u Brazil

  0

  Krenuli su jučer u jutro iz Zagreba i nastavili preko Lisabona, a nakon dolaska u Salvador produžit će u 80-ak kilometara udaljeno mjesto Praia do Forte gdje će biti kamp vatrenih.

  Untitled_jpg1_670043S0Hrvatska nogometna reprezentacija stigla je u Brazil gdje će za devet dana u utakmici protiv domaćina otvoriti Svjetsko prvenstvo.

  Niko Kovač i igrači u Salvador su stigli u 16 sati po lokalnom vremenu (21 sat po našem). Krenuli su jutros iz Zagreba i nastavili preko Lisabona, a nakon dolaska u Salvador produžit će u 80-ak kilometara udaljeno mjesto Praia do Forte gdje će biti kamp vatrenih.

  Najtopliju podršku u Brazilu dobio je Sammir kojega su obitelj i prijatelji dočekali transparentom dobrodošlice.

  “Sammire, ti si naš ponos, obitelj Cruz i prijatelji”, pisalo je transparentu koji je pripremljen za veznjaka Getafea.

  Praia do Forte do sinoć je okićena brojnim brazilskom zastavicama i amblemima Mundiala, kao i porukama dobrodošlice Hrvatima. U listu A Tarde čak je objavljen i kratki tečaj hrvatskoj jezika. No, jasno je ovdašnje ljude zanima jedino uspjeh Brazila, što je i normalno. Ili kako nam je kazao jedan od radnika na plaži “Vama ugodan boravak, za Brazilu pobjeda 3:0”. Otvoreni trening, dakle predviđeno druženje s građanima planiran je 7. lipnja (subota).

   

  facebook komentari