Veleizdajnik stoluje na Pantovčaku!

  0

  Petokraki Ljigavi Lignjun je mozak ovog Zla. Kriminalac koji je, okruživši se četničkim, udbaškim istomišljenicima na Pantovčaku, uzurpirao instituciju Predsjednika!

  Usprkos i unatoč svim vašim težnjama i nastojanjima, ne bi li se tužba Hrvatske protiv srbije za genocid, povukla, te usprkos i unatoč svoj vašoj veleizdajničkoj ljubavi prema agresoru, tj. prema srbiji i srbima, a u isto vrijeme mržnji i gađenju naspram hrvatskog naroda, Hrvatske Države, kojom trenutno i još vrlo kratko vladate, ipak je započet vaš kraj. S, makar djelomičnom, istinom o srbiji kao genocidnom agresoru na Hrvatsku i nas Hrvate, polako, ali sigurno nestajete i vi koji sebe nazivate hrvatskom Vladom, sa sinom udbaškog ubojice koji sebe naziva trećim hrvatskim Predsjednikom, a obični je egzekutor Londona i Beograda.

  Petokraki Ljigavi Lignjun je mozak ovog Zla. Kriminalac koji je, okruživši se četničkim, udbaškim istomišljenicima na Pantovčaku, uzurpirao instituciju Predsjednika! Njegova nova „pravda i pravednost” tek je, nadam se i vjerujem, posljednji prikriveni, no tim agresivniji nasrtaj na samosvojnost Hrvatske Države.

  Veleizdajnik stoluje na Pantovčaku!

  Ništa manje učinkovita nije niti pusičketina, a niti ostala ćirilićna ministarska potrčkala. Jedan do drugog natječu se tko će više i učinkovitije unakaziti, razdrobiti, smrviti i poniziti lice Hrvatske Domaje, a uz svesrdnu vojsku zločinačke Partije koja broji nešto više od četrdesettisuća članova sa svim pederima i njihovim protuhrvatskim udrugama, za koje nema recesije.

  Ako ne prije i drugačije, izborima ih treba smaknuti i samim time maknuti i pokopati jednom zauvijek, za svagda.

  Veleizdajnik stoluje na Pantovčaku!

  I on, kao i pusičketina , boji se istine „kao vrag od tamjana” i pokušava joj izmaći, nastojeći sve relativizirati, izjednačavajući srbijanskog agresora i Hrvatsku Žrtvu, govoreći o građanskom, a ne hrvatskom obrambenom Domovinskom ratu.

  Istina će ih ubiti!

  I poradi Njih i Njihovih će pravorijek međunarodnog sudišta, sa svim svojim posljedicama imati smrtni učinak. Iskrenoga srca i radošću razdraganosti djece naše, a poradi njihove budućnosti, želim Im kratku, bolnu i trenutačnu političku smrt.

  Veleizdajnik stoluje na Pantovčaku!

  Pusičketinu i Veleizdajnika smeta „govor mržnje” … ma, smeta im Hrvatska!

  Ukoliko im nije jasno u kojoj će jami završiti, „Kevinoj ili Ćaletovoj”, mogu im samo priopćiti kako će skončati u zajedničkoj, neoznačenoj jami veleizdajnika političke povijesti.

  Mržnji su život svoj posvetili, Mržnjom su odgojeni i Mržnju žive!

  Kada bi sve laži o broju stradalih srba u Drugom svjetskom ratu, Jasenovcu, Nezavisnoj državi Hrvatskoj i Hrvatskom Domovinskom obrambenom ratu, bile istinite i točne, ne bismo imali koga tužiti, jer niti srbije, a niti srba ne bi bilo.

  Kad bi barem…

  Jer…

  „dok je srca, bit će i Kroacije”

  Božidar Alić za dnevno.hr

  facebook komentari