Uz veliko toplo ljudsko hvala, Milijan Brkić dao obećanje građanima

10

Milijan Brkić, posljednji, 14. na HDZ-ovoj listi u drugoj izbornoj jedinici, za dobre rezultate stranke na parlamentarnim izborima već rano jutros zahvalio se biračima.

Štoviše, veliko toplo ljudsko hvala, kandidat HDZ-a koji je u toj izbornoj jedinici osvojio 12,21 posto preferencijalnih glasova, uputio je svima koji su izašli na izbore.

Uz zahvalnost na iskazanom povjerenju Brkić je putem svoga Facebook profila obećao da će nesebično štiti interese građana i ‘uvijek biti njihov glas u Saboru’.

Ut toplu poruku, Brkić je objavio i glazbeni spot Miroslava škore, Vrijedilo je.

facebook komentari

 • Sivooki

  Brkiću, stalno čekam da prestaneš pisati pjesmice i molitvice i prihvatiš se posla koji znaš raditi… hm.
  Zanima me koji će ti posao Plenky povjeriti?

  • Maks

   Glavni posao je sastaviti vladu bez ucjenjivaca Boze Petrova to bi izgleda mogli uspiti.

   • Saga

    Kako to misliš? Koga bi to mogli (p)okupiti, a da dobiju dovoljnu većinu?
    Tupavca i društvo? Ne bih, hvala.

    • Maks

     I s tupavcem protiv ucjena , Petrov ce opet braniti udbino pravosudje, MUP i tajne sluzbe – to je drzava i bez tog smo uzalud pobjedili. Cista matematika pokazuje da je moguca koalicija bez SDPa i Cuprije , ovaj put nece tako lako ucjenjivati.

     • Saga

      Ne tupavac. Za mene to nije prihvatljiva opcija. Zlatkića će Neomiljeni ionako marginalizirati, a s njim još i prije.

     • Mrga

      Ne copraj, nije to baš lako sada, kad je narod ponio Zlatana na ramenima.

     • Maks

      Lako je za tupavca kad ga imas pod kontrolom, pomogao je i Tudjmanu za mjenjanje naziva sabora kad Francek nije imao dovoljnu vecinu. Sad je vrijema pregovora a najgora opasnost su mostovci . NE Jos jednom Orepic, Sprlje, Ostojic, Lozancic, Oreskovic i Josipoviceve podrepine + ja mislim da ide i bez Pupovca ali ako, ako!

  • Saga

   Isčezle hrvatske zastave, domoljubne pjesme, spominjanje bilo čega s hrvatskim predznakom i oslovljavanje “Hrvatice i Hrvati” i sinoć od Neomiljenog i danas od gospodina Brkića.

   Dobar ti dan, građanine Sivooki! A odakle si ti? 🙁

 • Otporaš

  Treba svakako za ovaj veliki uspjeh HDZ-a zahvaliti Tomislavu Karamarku. Karamarko, uz sve jegovo veliko srce koje je u sebi imalo različitih puteva, a najgori je bio onaj: sprega s Lažovom, Izdajnikom i Lopovom Mesićem. Tu je bio svaki upon i svaki pad Tomislava Karamarka…

  • Maks

   To o “sprezi s Mesićem su podmetale Mesiceve rvatine koje su ga zajedno s Mesićem i rušile. Kako izgleda HDZ ce nastaviti gdje je Karamarko stao, on neka se malo odmori – ovo mu je prvi odmor nakon pet godina rada, znoja, truda i borbe.