ČESTITKE SEDLARU; DOBIO JE NAGRADU GRADA ZAGREBA, UNATOČ GALAMI PUPOVČEVIH ‘NOVOSTI’ I TZV. ANTIFAŠISTA!

10

Jakov Sedlar dobitnik je nagrade Grada Zagreba za kazališnu i filmsku umjetnost! Predložila ga je Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata ’91. i izglasala većinom glasova, zagrebačka Gradska skupština.

No, sve nije išlo tako glatko jer su se protiv braniteljskog prijedloga pobunile Pupovčeve ‘Novosti’ i tzv. antifašisti pa čak i Zurrof… Jutros su demonstrirali ispred Skupštine – došlo ih je čak šestero! (Brojkom: 6!) Valjda im je bilo rano pa su onako krmeljavi i lijeni spavali, kao i obično – do podne!

Nasuprot Vilija Matule, Rade Borić i još četiri lika, našlo se 50-ak branitelja koji su došli podržati Sedlara. Čestitke Jakovu i poruka Aleksandri Kolarić, Viliju Matuli, Radi Borić i nakakvoj “Tici”: Orao ne lovi muhe!

Sedlar odbrusio ‘velikosrpskim Novostima i opskurnoj Ligi antifašista’

 

facebook komentari

 • Omnes Omnibus

  “DOSTA JE USTAŠTVA” kazu antife.
  Ako ga prestanete izmisljati, nece ga biti.

  • Sivooki

   Proizvode ga sami.
   Gledam jedan “performance” na Bogovićevoj na “jubitu”….tip je doveo mlade cigoše koji su izvikivali “ustaške” pozdrave i povike ( Mi, Hrvati !…) , nosili transparente u stilu Vratite Hrvatsku Hrvatima… i tako obznanjivao urbi et orbi koliki je fašizam pritisnuo hrvatsko društvo….

   • Dusko Besenic

    To su “domaći zadatci” za SDP-ovu mladež (klatež),kao i noćni izlasci u grupama na crtanje “ustaških” simbola po fasadama,kako bi stalno imali materijala za optuživanje! (trebalo bi pregledati onih 250-ak kamera,možda bi sa na njima našlo tko su “crtači”??)

    • Sivooki

     Nema Orepina vremena, bavi se politikom i ekonomijom.
     A možda su to njegovi i crtali.

 • Dusko Besenic

  “Dosta je ustašstva”,kažu …ČETNICI Jel’ da se smijemo il’ da ih “bijemo”?!!

 • Alan B’Stard

  Rado Bojić i Vilji Matula, uvijek par jednih te istih pupovčevih podguza i plaćenika

  • EMINƎM

   Pare kvare ljude, ali što tek čine od neljudi. Čine Matulu.

 • Plavac Plavi

  Čestitke Jakovu!! Bravo i za zastupnike Skupštine što nisu podlegli
  medijskoj hajci i lažima na gosp, Sedlara, koju su predvodili
  jugosrpskočetničkoudbaški “elementi”!!! IPAK SE KREĆEEE!!!!

 • Pingback: ČESTITKE SEDLARU; DOBIO JE NAGRADU GRADA ZAGREBA, UNATOČ GALAMI PUPOVČEVIH ‘NOVOSTI’ I TZV. ANTIFAŠISTA! - Croative.net()

 • za dom parican

  Jakov je zasluzio voditi sve institucije koje se u RH bave filmom. Treba napokon ocistiti jugo smece iz nekulturnih foruma koje prisilno placamo preko ministarstva kulture. Istocni mentalitet i njihovu umjetnost iz opanaka neka natovare na ledja frlji, jovi, radi i gamadi pa u cergu kojom im je deda doso polako put istoka