Velimir Bujanec: CULEJU SKINULI IMUNITET UZ POMOĆ SDSS-a, SDP-a i HNS-a!

1

Jednom od najpopularnijih saborskih zastupnika, HDZ-ovom Stivu Culeju danas je skinut zastupnički imunitet na zahtijev DORH-a, u postupku koji se protiv njega vodi u Vukovaru, zbog skidanja ploča s agresorskim simbolom – ćirilicom.

Zanimljivo: protiv skidanja imuniteta Culeju bilo je između 15 i 20 zastupnika vladajuće većine! Neki su bili suzdržani, neki otvoreno protiv, a neki su u znak prosvjeda odbili sudjelovati u cijeloj predstavi i napustili sabornicu!

Sabornicu je prvi napustio dr. Zlatko Hasanbegović, a s njime i Bruna Esih te Željko Glasnović. Protiv skidanja imuniteta Culeju bili su i Miro Bulj, dr. Dodig, zastupnik Hrasta Zekanović pa čak i Darinko Kosor!

Evo još nekih zastupnika koji nisu popustili pritisku: Kliman, Klarić, Boban, Škorić, Bedeković, Stričak, Šipić…
Činjenica je da je imunitet Culeju skinut uz pomoć ruku zastupnika SDSS-a, SDP-a i HNS-a, a cijela priča ozbiljno smrdi na udovoljavanje Miloradu Pupovcu. Zamislite samo da protiv junačine Stiva ruku istovremeno dignu Vaso i Stazić, Bačić i Jovanović…

Isto tako, navjerojatno je da HDZ na čelu DORH-a još uvijek drži Dinka Cvitana koji otvoreno progoni njegove ljude, a naročito hrvatske branitelje. Jedan od prvih poteza Donalda Trumpa u Americi je smjena Državnog odvjetnika, dok se u Hrvatskoj tolerira stari Milanovićev kadar, ali i odlazi na fešte novinarsko-špijunskih servisa Srbije koji bezočno napadaju potpredsjednika Vlade i ministra obrane, generala Damira Krstičevića.

Zaključno: niste skinuli imunitet Pernaru (što je ok), ali jeste Culeju – zato jer je Pupi tako tražio! Sramite se.

stevo-culej

facebook komentari

  • kršni

    Baukovo djelo i žrtve tog djela. Nikada nisam mislio da će nas i dalje tlačiti, ali evo…