Bujanec: ZA DVA DANA ZAPOČINJE JOŠ JEDNO ŠERBEDŽIJINO ORGIJANJE NA BRIJUNIMA

10

ZA DVA DANA ZAPOČINJE JOŠ JEDNO ŠERBEDŽIJINO ORGIJANJE NA BRIJUNIMA: Evo kako nas lažu da mi to “ne plaćamo”…

Prva zbunjola Vlade Nina Obuljen Šerbedžiji je za ovogodišnji ljetni provod dala 150.000 kuna i njeni PR-ovci sada spinaju da je to najmanje do sada. A evo kako nam mažu oči: brijunsko orgijanje Šerbedžije, Stazića i ekipe navodno dođe 3 milijuna kuna, a najveći dio toga “časte” opet hrvatski porezni obveznici, preko javnih poduzeća – Podravke, Janafa, Ine, ali i nezaobilazne Hrvatske turističke zajednice… Znači, Nina misli da smo svi mi glupi; kao “dala je najmanje”, a zapravo je njezina Vlada opet pokrila najveći dio Šerbedžijinog troška.

Vrhunac perverzije odnosi se na prijevoz gostiju do Titovih muflona – to je navodno najskuplje i taj posao još uvijek odrađuje Radetu mrska Hrvatska ratna mornarica, što je prvi zapovjedio bivši “vrhovnik” Stipe Mesić!

Siguran sam da bi Šerbedžija svoj “teatar” najradije postavio “tamo daleko”, ali Vučić nije glup pa da plaća takve pizdarije. Osim toga, jbg – Srbija nema more, a kamo li Brijune…

U cijeloj priči ipak je “najpošteniji” Neđa Stazić – on će svoj smještaj platiti sam i to 7 kuna, a za lokanje “na vangu” pobrinut će se preostali sponzori – Stella Artois kad se Neđi pije pivo, Tikveš za gemište i Rakijarnica prije vožnje biciklom…

PHOTO: Rade i ‘kulturnjaci’ – “na vangu”…

facebook komentari

 • Dusko Besenic

  PLENKOVIĆU to je tvoja ,,prohrvatska” politika??! Drug Plenković postavio drugaricu Obuljen za ministricu kulture da mogu i dalje kvalitetno uništavati Hrvatsku kulturu i hrvatski duh, da mogu pljuvati u lice svim pokojnim i živim braniteljima i stvarateljima naše Hrvatske!!! Plenković je kreator i podržavatelj jugočetničke politike! TO JE GOLA ČINJENICA!!!

  • miro

   Briselac nema muda on bi i tamo i ovamo,nemože se na dvije sjedalice sjedit jer se lako nađeš na podu.Upolitici je 80% ostalo isto kao iza vrijeme lepog Milančeta,šalju se Hrvatski dragovoljci u zatvor za obične p..darije a drugi kradu desetine ili stotine milijuna,državna blagajna prepuna pa financiramo četnike u politici i kulturi.Srabedžija se vozi sa svojom čergom Hrvatskim ratnim brodovima do svoga kraljevstva.Sramota i stid neka bude ljude koji mu to dozvoljavaju,neka mu plate iz svoga džepa,a ne tuđim k..cem gloginje mlatit i pravit se frajeri.Većih budala nijesam viđeo rekli bi Crnogorci.

   • Dusko Besenic

    Bilo bi jako dobro da je u pitanju neodlučnost druga Plenkovića, ali on, na našu žalost, jako dobro zna što radi.

 • kršni

  Hrvatska kultura se ne može uništiti! Može se privremeno zabraniti ili obući u neko čudnovato ruho, oživjet će kad tad kako treba! A ovaj što glumi ruske mafioze, i on će kad tad otići.

  • Dusko Besenic

   Takvo čekanje, na prirodan odlazak, ponekad je jednako porazu, jer život u međuvremenu teče i na nove ljude može negativno djelovati.

   • kršni

    I što ćemo napraviti kako nas ne bi u zdrav mozak?

    • Dusko Besenic

     A da i mi malo dignemo guzice i organizirano izađemo na ,,ulicu” ili smo prosvjede prepustili komunjarama??!

     • kršni

      Nemam ništa protiv, dapače.

 • Istina

  Četniku Radi Šerbedžiji, koji se ljuti kad ga se pita tko je izvršio agresiju na Hrvatsku i pljuje po svemu hrvatskom osim Brijuna, se dijeli kapom i šakom, dok genearal Rojs mora u zatvor.

  A Rojs:

  “Osuđen je jer je svojedobno Nogometnom klubu Dragovoljac otpisao tri
  milijuna kuna, a hrvatskim klubovima iz Hrvatske i BiH omogućio
  besplatno korištenje ugostiteljskih objekta MORH-a. Presudom je
  određeno i da državi mora vratiti 3,2 milijuna kuna, za koliko je, kako
  su rekli, oštetio Republiku Hrvatsku.”

 • prepri43

  Koliko treba vode proteći da Hrvateki shvate da srba više nema i da se nekome može lagati, a ne lagati ga, jer on nije nešto što je povezanio sa sexom pa ga se onda kao može……..Dok se po JL,VL, …….., naveliko “rastura” umjesto razbija ili po domaće nabija na.k… što se pak može drugo očekivati od tog lijevog smrada nije uputno da im slijedi u tome i Kamenjar!
  https://uploads.disquscdn.com/images/dc3d2d6f0eabb20b669dc933f328efe795f59294f16acb597343d6e321b1153e.png