Velimir Bujanec: MRAK NIJE PAO NAD ZAGREBOM

5

MRAK NIJE PAO NAD ZAGREBOM, ČESTITKE ČAĆIĆU, KERUM POKRADEN? BUJICA JE OPET IMALA DOBRE PROCJENE…

Drago mi je što je Anka Mrak – Taritaš doživjela poraz u Zagrebu. Na tome može zahvaliti vlastitim aferama, ali i Ivanu Vrdoljaku. Drago mi je što je Ratko Čačić pobijedio u Varaždinu. Ipak ga nismo bezveze ugostili čak dva puta. HNS je izgubio i Dubrovnik. Vrdoljak je najveći gubitnik izbora. Umjesto da u potpunosti nestanu sa scene, sada će ih na životu održati Plenkovićev HDZ. Koalirat će sa HNS-om i Pupovcem. Vjerodostojno!

I ovo u Splitu je pirova pobjeda Krstulovića – Opare. Više od 10 posto nevažečih listića?! Smiješno. Kerum je evidentno pokraden, jer da je riječ o “prosvjednim glasovima” izlaznost bi bila veća. Neka pokažu listiće pa ćemo vidjeti jesu li 4.000 Splićana zaista debili koji ne znaju ispravno zaokružiti ime jednog od samo dvojice ponuđenih kandidata ili je u pitanju bezobzirni politički kriminal… Ipak mislim da je riječ o ovom drugom.

HDZ očekivano nije uspio u Osijeku, a izgubio je Gospić, Knin, Trogir i Sinj. Znači – gube potporu desnice. Dobra vijest za Hasanbegovića, Glasnovića i Esih…

U svakom slučaju, drago mi je da je Bujica i u drugom krugu lokalnih izbora imala dobre procjene u svezi Varaždina i Zagreba. Žao mi je što je u Splitu presudila krađa, a što se tiče koalicije Plenkovićevog HDZ-a sa HNS-on i Pupovcem – to je loša stvar za Hrvatsku, ali dobra za novi projekt dr. Hasanbegovića, generala Glasnovića i Brunu Esih.

Na sljedećim parlamentarnim izborima dobit će između 15 i 20 mandata. To je moja procjena, a kao što vidite – Bujica do sada baš i nije pogriješila.

facebook komentari

 • Dusko Besenic

  Bravo Bujanec…svaka čast i za procjenu i za mišljenje! Ići ću s gušton na izbore kada budu EHG imali svoju,pravu domoljubnu stranku,bez udbaša i komunjara,a bilo kakvo petljanje sa četnicima neće im ni na pamet pasti !

 • Najveći misteriji povijesti: Misteriozne stepenice
  najveći-misteriji.blogspot.com/2011/05/misteriozne…
  Mile Boban, Otporaš. Odgovori Izbriši. fany 26. siječnja 2014. u 02:10. Genijalno!-) Odgovori Izbriši. G. 14. veljače 2017. u 22:24. Pismo Legendarnog hrvatskog ..
  Najvći misterij svih vremena: Gradnja Misterioznih stepenica
  GOVOR GENERALA DRINJANINA HRVATIMA ZA DESETI TRAVNJA 1968 …
  croative.net/govor-generala-drinjanina-hrvatima-za…
  Govor generala Drinjanina Hrvatima povodom 10. travnja prenosimo. Pripremio s tonskog zapisa Mile Boban. Draga hrvatska braćo. Što je značio Deseti Travanja sa …

  • kvaternik

   daj Mienko, prebaci se u sadašnjost

   • Prošlost – Wikipedija
    hr.wikipedia.org/wiki/Prošlost
    Sadašnjost; Budućnost …

 • Omnes Omnibus

  U vezi Splita, ćato je izgleda uspiješno uvukao svoje pipke u mašineriju prebrojavanja glasova. Upozorenje za sljedeće parlamentarne izbore?