Velimir Bujanec: POČELO JE POČELO

1

POČELO JE POČELO: ČASNI GORAN MARIĆ OTIŠAO – OSTALA IM JE MARTINA DALIĆ! Što će reći Most?!

Nakon samo pet dana, nova Vlada ostala je bez poštenog dr. Gorana Marića.

Čovjek nije htio biti fikus i zahvalio se premijeru na ukazanom povjerenju… Malo je ljudi danas u hrvatskoj politici koji bi se na ovako častan način odrekli ureda, kartice, fotelje… Svi bi demagoški opravdavali potrebu za vlastito uhljebljenje i ministarsko mjesto “bez portfelja”. Ali ne i dr. Marić! Osim toga, Marić je prema dogovoru, trebao biti izravno odgovoran premijeru i kontrolirati mega sektor s državnom imovinom vrijednom milijarde. Ali na to je izgleda, oko bacio netko drugi…

Nije nikakva tajna da Marić nije u dobrim odnosima s kontroverznom Martinom Dalić, koja je u sukobu interesa zbog Ine, a i inače navija za ljevicu…

U sukobu je Marić i sa još nekima, kojima zadnjih dana drastično pada popularnost među biračkim tijelom HDZ-a… I zato je otišao.

Otišao je jedini preostali HDZ-ov most prema Mostu. Na potezu su dečki iz Metkovića. Baš me zanima što kažu na prvu potpredsjednicu Vlade i njezine obiteljske poslove… Bili su dosljedni u slučaju Karamarka, hoće li biti i u slučaju Dalićke?!

goran-maric

facebook komentari

  • kršni

    Ako si pošten, ne valja jer imaš samo 1 mogućnost, a to je maknuti se od pragmatičkih! Ako si u sukobu interesa, postoje 2 mogućnosti: ili te izbace ko Karamarka, ili te zadrže ko Obuljenku ili Dalićku, ovisno koliko si važan ili koga imaš iza sebe.