Pratite nas

Komentar

Velimir Bujanec: ZBOG IVE JOSIPOVIĆA POLICIJA MALTRETIRA DJECU PO KARLOVCU!

Objavljeno

na

Veliki gubitnik predsjedničkih izbora, poznati “zampist” Ivo Josipović zadnjih je dana besposlen, ali ipak vrlo aktivan – na fejsu. Napada biskupe, branitelje, glazbenike, a sada i djecu!

Zbog lažno protumačene fotografije sa proslave Oluje u Slunju na kojoj se nalaze dvije mlade i lijepe djevojke u majicama HOS-a, u društvu dvojice mladića sa jednako atraktivnim majicama, danas im je na vrata banula – policija!

To mi je upravo javila majka jednog od mladića sa slike – M.K. Djevojku sa fotografije koju je na svom fejsu objavio zli Josipović, policajci su gnjavili pitanjima tipa: “Znate li da je zabranjeno pozdravljati uzdignutom rukom?” Djevojka je odgovorila da nikoga nije pozdravljala uzdignutom rukom, već je samo mahala na taktove Bulićeve pjesme “Moja Hercegovina”. Naravno, “dobronamjerni” Josipović sve je odmah protumačio kao “fašističko” pozdravljanje na Thompsonovom koncertu… A fotka uopće nije nastala u vrijeme kada je pjevao Thompson!

I zamislite sada čime se bave Ostojini ostaci u hrvatskoj policiji! Zar nemaju pametnijeg posla?! Zašto ne hapse četnike po Vukovaru i Banovini?! Ovakav milicijski teror nije zabilježen čak niti 80-ih u Titovoj Jugoslaviji.

Savjet odvjetnika Davorina Karačića svim mladim ljudima kojima bi policajci zbog ovakvih gluposti mogli pokucati na vrata: ne razgovarajte s njima bez prisutnosti roditelja i savjeta odvjetnika. Ne mogu vam baš ništa zato što pjevate i mašete! Ne mogu ni zbog majica HOS-a. Nosite ih s ponosom, kao što su ih HOS-ovci nosili od Vukovara do Dubrovnika u Domovinskom ratu.

Medijskim manipulatorima kojima se, isto kao i Josipoviću, čak i među djecom priviđaju “ustaške guje” mogu samo reći – sramite se! A policajcima savjet: pokucajte na vrata Josipoviću zbog Zampa, a na maltretirajte hrvatsku djecu!

P.S. Sjećate li se mladog četnika Nebojše Cvijanovića koji se okolo naslikavao sa kokardom i šajkačom?! Govorili su da je dobio nečastan otpust iz Oružanih snaga RH, međutim – nije, eno ga još uvijek u Hrvatskoj vojsci – lagali su nam!

Ivo Josipović laže nemaštovito, poput Dobrice Ćosića a mrzi divljački, kao Paul Stubbs.

facebook komentari

Nastavi čitati
Sponzori
Komentiraj

Komentar

STEVO CULEJ: NEKA VIDE DA NAS IMA!

Objavljeno

na

Objavio

Sve prijatelje i ratnike pozivam da lajkom potvrde svoju spremnost kao toga dana. Neka vide da nas ima. Napisao je Stevo Culej uz fotografiju Specijalne policije na Velebitu.

Prisjetimo se kako je bilo tri zime provesti na toj bajkovitoj planini našim specijalcima, nije lako ni ispričati…

U Domovinskom ratu najviše vremena na Velebitu provela je upravo specijalna policija.

facebook komentari

Nastavi čitati

Komentar

Željko Glasnović: Titoslavija je od 1945. bila na infuziji

Objavljeno

na

Objavio

Titoslavija je od 1945. bila na infuziji.

Živjela je od zapadnih kredita, njemačke ratne odštete i novac od većinom hrvatskih gastarbajtera.

Dok je trošila milijarde dolara na naoružanje nije mogla ni proizvesti toaster koji je mogao konkurirati na otvorenom tržištu.

Vodili su je crveni guzičari i balkanci koji su odgajali piliće u klaviru oduzetih stanova.

Nasljednici te privilegirane klase su nas ogulili do 1990. To se također prešućuje. SFRJ je bankrotirala prije pada Berlinskoga zida.

Željko Glasnović: Što će vam zakoni, kada nitko to ne provodi

facebook komentari

Nastavi čitati