Velimir Bujanec: “Zorane Milanoviću, znamo da si htio da krenemo, ali nismo mi glupi!”

25

bujica velimir bujanec

MILANOVIĆ JE ZAPOČEO PREDIZBORNU KAMPANJU – ŠAČICA KRETENA NIJE NAS USPJELO ISPROVOCIRATI! Ne želim ni zamisliti što bi bilo da smo krenuli… Zorane Milanoviću, znamo da si to htio, ali nismo mi glupi, Napisao je Velimir Bujanec na svom facebook profilu.

50-ak očajnika pokušalo je isprovocirati fizički sukob s 5.000 branitelja i njihovih prijatelja. Naravno, poslušali smo Klemma i Glogoškog i nismo im se htjeli približiti, jer svi znamo kako bi to završilo. Zoran Milanović i njegovi idiotski savjetnici procijenili su da je dobro poslati provokatore u Savsku, jer s porukama kojima su krenuli, ne bi se dobro proveli. Da smo ih zgazili – oni bi ispali žrtve, a Milanović bi medijski poentirao pred izbore, koje uskoro sprema. Neugodno mi je bilo gledati policajke i policajce koji su morali prljati ruke sa smećem koje ne poštuje naše veterane. Zamislite da u Americi netko ovako prosvjeduje protiv njihovih ratnika! Zamislite da se to dogodi u Izraelu ili Rusiji, Ukrajini ili Francuskoj… Nezamislivo!

Ostoja Ranković namjerno je danas u Savsku poslao premalo policajaca. Da smo krenuli – dogodilo bi se krvoproliće, a upravo je to htio Milanović, koji u predizbornu kampanju kreće s porukom “ILI MI – ILI ONI!” Pokazali smo da divljaci ne stanuju u Savskoj 66, nego u Banskim dvorima. Tamo stoluje najveći divljak. Ludi rimski car, rekao bi Gjenero…

Ako su neki pojedinci nezadovoljni stanjem u državi i društvu – neka slobodno prosvjeduju pred HNB-om, pred ministarstvima Milanke, Siniše, Borisa, Branka, Ranka i ostalih… Baš kao što i branitelji s punim pravom prosvjeduju pred svojim resornim ministarstvom.

Zahvaljujem od srca svim prijateljima koji su danas došli u Savsku 66. Zahvaljujem i pripadnicima BBB-a i Torcide, koji su podržali svoju hrvatsku braću i danas opet bili ko’ jedno!

Medijske pudlice Zorana Milanovića i lijeva smetala po raznim portalčićima mogu pričati što hoće, izvještavati lažno i prljavo… Hrvati su i danas ostali dostojanstveni, a punu istinu o “anti-prosvjedu”, njegovim stvarnim organizatorima i namjerama pokvarene Vlade – gledajte već u ponedjeljak u Bujici, najavio je popularni novinar i TV voditelj Velimir Bujanec

PHOTO: Evo kako su prošle Milanovićeve pudlice danas u Savskoj 66, duhovito je dometnuo Bujanec!

buja

A naša redakcija se pita: Od kud nagli zaokret uređivačke politike Index-a? Do jučer su pljuvali po vladi, a sada odjednom Milanoviću sve želje ispunjavaju. Priloženi video je indexov, a Bujanec ga je komentirao riječima:

‘OVAKO SE RAZGOVARA SA ŠTAKORIMA! Naprosto, ne mogu drukčije nazvati bagru koja se skriva iza novinarskih akreditacija, a vrijeđa 100-postotne invalide i hrvatske ratnike. Kaže Milanović: “ILI MI – ILI ONI!” Pa, eto im – barem od moje malenkosti…

Babiću, kad si takav frajer, što nisi prosvjedovao sa svojim luzerima?! Sakrio si se ko’ pičkica u redakciji u Green Goldu i poslao budale da se blamiraju…

P.S. Još su me i cenzurirali! Rekao sam da im je gazda pedofi…

[ad id=”40551″]

facebook komentari

 • Agromentum

  Pridružujem se dragovoljno – mislim na sliku u sredini…

  • wolf

   Cuvaj se srpa da ne ostanes brez alata 🙂

 • crazy

  Bravo Velimire!

 • Alan B’Stard

  Velimir junački, sve u brk kako i spada! Bravo!

  • prepri43

   Pogledaj koliko još tog ološa prima mirovine iz državnog proračuna za klanje hrvatskih žena djece i staraca u drugom svjetskom ratu! Skoro trideset tisuća,- 20.094+8.218 = 28.312 !!!

 • prepri43

  Kako su njihovi očevi,crveni razbojnici u opasne akcije slali djecu (Mirka i Slavka u osvajanje bunkera i druge bombaške akcije), tako zorangutan šalje svoje indoktrinirane aktiviste na šatore hrvatskih branitelja.Ali provokacija nije prošla i njegovi dani u banskim dvorima su odbrojani!