Pratite nas

Komentar

Velimir Bujanec: “Zorane Milanoviću, znamo da si htio da krenemo, ali nismo mi glupi!”

Objavljeno

na

bujica velimir bujanec

MILANOVIĆ JE ZAPOČEO PREDIZBORNU KAMPANJU – ŠAČICA KRETENA NIJE NAS USPJELO ISPROVOCIRATI! Ne želim ni zamisliti što bi bilo da smo krenuli… Zorane Milanoviću, znamo da si to htio, ali nismo mi glupi, Napisao je Velimir Bujanec na svom facebook profilu.

50-ak očajnika pokušalo je isprovocirati fizički sukob s 5.000 branitelja i njihovih prijatelja. Naravno, poslušali smo Klemma i Glogoškog i nismo im se htjeli približiti, jer svi znamo kako bi to završilo. Zoran Milanović i njegovi idiotski savjetnici procijenili su da je dobro poslati provokatore u Savsku, jer s porukama kojima su krenuli, ne bi se dobro proveli. Da smo ih zgazili – oni bi ispali žrtve, a Milanović bi medijski poentirao pred izbore, koje uskoro sprema. Neugodno mi je bilo gledati policajke i policajce koji su morali prljati ruke sa smećem koje ne poštuje naše veterane. Zamislite da u Americi netko ovako prosvjeduje protiv njihovih ratnika! Zamislite da se to dogodi u Izraelu ili Rusiji, Ukrajini ili Francuskoj… Nezamislivo!

Ostoja Ranković namjerno je danas u Savsku poslao premalo policajaca. Da smo krenuli – dogodilo bi se krvoproliće, a upravo je to htio Milanović, koji u predizbornu kampanju kreće s porukom “ILI MI – ILI ONI!” Pokazali smo da divljaci ne stanuju u Savskoj 66, nego u Banskim dvorima. Tamo stoluje najveći divljak. Ludi rimski car, rekao bi Gjenero…

Ako su neki pojedinci nezadovoljni stanjem u državi i društvu – neka slobodno prosvjeduju pred HNB-om, pred ministarstvima Milanke, Siniše, Borisa, Branka, Ranka i ostalih… Baš kao što i branitelji s punim pravom prosvjeduju pred svojim resornim ministarstvom.

Zahvaljujem od srca svim prijateljima koji su danas došli u Savsku 66. Zahvaljujem i pripadnicima BBB-a i Torcide, koji su podržali svoju hrvatsku braću i danas opet bili ko’ jedno!

Medijske pudlice Zorana Milanovića i lijeva smetala po raznim portalčićima mogu pričati što hoće, izvještavati lažno i prljavo… Hrvati su i danas ostali dostojanstveni, a punu istinu o “anti-prosvjedu”, njegovim stvarnim organizatorima i namjerama pokvarene Vlade – gledajte već u ponedjeljak u Bujici, najavio je popularni novinar i TV voditelj Velimir Bujanec

PHOTO: Evo kako su prošle Milanovićeve pudlice danas u Savskoj 66, duhovito je dometnuo Bujanec!

buja

A naša redakcija se pita: Od kud nagli zaokret uređivačke politike Index-a? Do jučer su pljuvali po vladi, a sada odjednom Milanoviću sve želje ispunjavaju. Priloženi video je indexov, a Bujanec ga je komentirao riječima:

‘OVAKO SE RAZGOVARA SA ŠTAKORIMA! Naprosto, ne mogu drukčije nazvati bagru koja se skriva iza novinarskih akreditacija, a vrijeđa 100-postotne invalide i hrvatske ratnike. Kaže Milanović: “ILI MI – ILI ONI!” Pa, eto im – barem od moje malenkosti…

Babiću, kad si takav frajer, što nisi prosvjedovao sa svojim luzerima?! Sakrio si se ko’ pičkica u redakciji u Green Goldu i poslao budale da se blamiraju…

P.S. Još su me i cenzurirali! Rekao sam da im je gazda pedofi…

[ad id=”40551″]

facebook komentari

Sponzori
Komentiraj

Komentar

Pater Ike Mandurić: Slobodu srca, kao ni slobodu Domovine, nitko ti ne daruje. Za nju se izboriš

Objavljeno

na

Objavio

JESI LI SLOBODAN? (PRIJAVI SE!)

Kad je rat započeo; kad je postalo opasno; kad se tražio netko tko je spreman preuzeti odgovornost, isplivala je prikrivena vrijendost duše.

Najednom je postalo vidljivo kako nisu svi isti, i kako su, među privodno jednakima, velike razlike. Iskrsnuli su oni koji su imali vlastiti stav, istinsku spremnost, crtu samopouzdanja; oni koji su se vlastitom idejom i mišlju davno otrgnuli od majčinih skuta; oni koji su duhom bili slobodni i svoji – i već odavna nisu morali polagati račune nekim tutorima.

Isplivali su slobodni duhom, i koji su se već odavno bili lišili toga da za stvari srca moraju pitati tatu i mamu. Takvu su već dugo, i prije rata, slobodarskom spremnošću za žrvu živo disali punim plućima.
Isplivao je Blago Zadro.

Bilo je onih koji su od ovih slobodnih, izgledali bolji i plemenitiji. Onih koji su poznavali više domoljubnih pjesama, povjesnih tragedija; bilo je puno onih koji su više lili suze za domovinom Hrvatskom; koji su imali više načelnog suosjećana; više blagosti i nježnosti… Ali, samo zato jer nisu bili svoji, i jer nisu bili slobodni, ostali su na dnu, i zarobljeni, i neslobodni, mogli su samo gledati kako im povijesni trenutak krade šansu za herojstvo, i kako život pored njih prolazi. A on uvijek prolazi.

Rijetki to, kao Bruno Bušić, znaju prepoznati, i koji su slobodni krenuti za srcem.

Slobodu srca, kao ni slobodu Domovine, nitko ti ne daruje. Za nju se izboriš, za nju se sam odgojiš. Životna šansa i poziv stalno su u Tvojoj svagdašnjici. I prigoda da slobodu pronađeš.

Na današnji dan za Domovinu i za ljudskost, život su dali dva heroja. Blago Zadro i Bruno Bušić! Naizgled, posve različiti. A u jednom posve isti: posve slobodni da, žive ili umiru, za ono za što sami žele.

Puno je dobrih i “svetih”, ali neslobodnih toliko da se ni za Kristom ne usude krenuti bez dopuštenja drugih. Šteta, šteta za takve! Oni ni sveti nikad postati neće, ako prije toga ne postanu slobodni.

Danas te pozivam u školu slobode. Dečki, Vas posebno!
Prijavi se, čekam te!

PRIJAVI SE!

>> Prijava ovdje

facebook komentari

Nastavi čitati

Komentar

Todorića se ne može uhititi i izručiti sve dok traje postupak!?

Objavljeno

na

Objavio

Jutrošnje akcije USKOK-a, PNUSKOK-a i Policije, uz „dobro“ obaviještene medije nije ništa drugo nego predstava za široke mase. Pokušaj dizanja morala i liječenje naroda od epidemije depresije i malodušja. Pokušaj ulijevanja nade narodu da se o ovoj državi događa i nešto dobro, vlast će uhapsiti i osuditi najvećeg „zlotvora“ u ovoj državi i sve će nam krenuti na bolje. Eto bit će kolača ako već nema kruha.

Priča o Agrokoru tek je na početku. Trebat će to klupko raspetljati, a to je gotovo nemoguće jer to nije klupko to je Gordijski čvor, a nekoga kao Aleksandar Makedonski nema na vidiku. Previše se struktura uvuklo u taj čvor da bi se istragama i raznim povjerenstvima raspetljalo.

Istrage protiv drugorazrednih članova uprave, gdje će pokajnika biti više nego optuženih, trajat će godinama ili će ih netko naprasno prekinuti. Ono najvažnije, optužnice, uhićenja i suđenja članovima obitelji Todorić, teško da ćemo vidjeti. Čini mi se da Gazda čuva Asa u rukavu da pokupi zadnji štih. Gaza tek sada postaje opasan, opasan za sve koji su ga pohodili, veliki i mali, ne postoje ne bitni, piše Hrvatska Danas.

Oni koji preko Todorićevih upozorenja olako prelaze, nisu svjesni opasnosti koja se nadvija na Hrvatsku i njene porezne obveznike. Nikada nisam rekao da je Todorić nevin, dapače , KRIV JE ali sam uvijek govorio da je opasan i da mu ne treba ostaviti ni milimetar šanse za kontra napad, a on će kontra napad izvesti brže nego se itko nada. Napasti će Gazda svim oružjem, a Blog je samo topnička priprema.

Todorićev As iz rukava najobičniji je mail i činjenica da može pokrenuti sudski spor protiv Hrvatske u Londonu ili Washingtonu.

Taj famozni mail koji nitko vidio nije izgleda kao slamka utopljenika ali možda postane i barka koja će Todorića odvesti nazad u Toranj , a hrvatske porezne obveznike opteretiti s milijardama duga prema vjerovnicima. Todorić ne misli čekati odluku Hrvatskog ustavnog suda nekoliko godina i živjeti u neizvjesnosti, već će podići tužbu pred sudom gdje je u primjeni anglosaksonsko pravo, a ono ne poznaje zakone kao što je Lex Agrokor.

Bit će zanimljivo kako će Vlada odnosno njen pravni zastupnik braniti Lex Agrokor i bez brige, morat će reći tko je zakon radio, tko se sastajao s direktnim sudionicima postupka. Napeto će biti ako taj famozni mail postoji i ako su Todorićevi navodi točni.

I još nešto. Todorića se ne može uhititi i izručiti sve dok traje postupak, pa i onaj prizivni, a teče od dana podizanja tužbe protiv Hrvatske i osporavanja Lex Agrokora.

(Tony R. Boras/Hrvatska Danas)

facebook komentari

Nastavi čitati