Veljača, vrijeme parenja i Jelena Veljača ima novog dečka

1

Hrvatska starleta Jelena Veljača ima novog dečka, ovu presudnu vijest za Hrvatsku donosi nam magazin Story, koji je u sastavu medijskog kartela Marijana Hanžekovića za kojeg Veljača i piše neke ‘člančiće’ jednom nedjeljno.

Došla je veljača, vrijeme je paranja, a s obzirom da se Jelenina kolumna u Jutarnjem listu naziva ‘Mačka u veljači’, posve je normalno da se 33-godišnja cura zaljubila u 44-godišnjeg mladića, Dražena Čučeka, koji je ipak mlađi od vječne Jelkine ljubavi, Romana Majetića.

Sretni par upoznao se navodno na predstavi ‘Prava stvar’ koja je premijeru imala prije nekoliko mjeseci, dakle, u studenom prošle godine. Svakodnevne probe rezultirale su i klasičnim probama te su se pretvorile u ljubav. Prije toga, dakako, radilo se o prijateljstvu koje je izdržalo i 30 uzastopnih predstava.

Ovo značajnu vijest, koja je zasjenila čak i inauguraciju predsjednice Kolinde Grabar Gitarović, navodno sretni par, koji sa svojim psima trčkara prirodom, nije želio potvrditi. Međutim, gdje ima dima ima i vatre.

[ad id=”40551″]

Matea P

facebook komentari

  • Barbara

    Koja glupost mati mila,,Čuj ova značajna vijest zasjenila čak i inauguraciju predsjednice,hahah,eto je!!