Vesna Balenović razočarana napustila Milana Kujundžića

9

Najpoznatija hrvatska zviždačica Vesna Balenović donijela je konačnu odluku o napuštanju predsjedničkoga kandidata Milana Kujundžića s kojim se razišla u više pogleda.

Kako ekskluzivno doznaje portal Udarno.com, Vesna Balenović se osjeća razočarano i prevareno. U početku se htjela sama upustiti u predsjedničku kampanju ali je povjerovala u projekt Kujundžića i odlučila mu dati potporu.

Međutim, ubrzo je uvidjela kako problem Zviždača Kujundžić uopće ne spominje i da se tijekom kampanje uopće ne prozivaju krivci koje smatra odgovornima za uništenje tisuće građana, što određeni krugovi povezuju s mogućnošću potpore krupnog kapitala Kujundžićevoj kampanji.

Zanimljivo je da se Kujundžićev program u početku trebao zvati DRUGA REPUBLIKA, što je u potpunosti podudarno s Josipovićevim predizbornim načelima o ustavnim promjenama i tzv. drugoj Republici. Kao jednog od autora tog programa spominje se ime Tomislava Stockingera, osobe koja je na sebe preuzela odgovornost za stvaranje akcijskog plana “Barbika”, za koji se pouzdano zna da je nastao u najbližem okružju Ive Josipovića.

Slogan NOVA HRVATSKA, s kojim je Kujundžić krenuo u kampanju, za sebe je izvorno rezervirala Vesna Balenović još u lipnju mjesecu. Naime, točno 26. lipnja za potrebe kampanje Vesne Balenović napravljen je banner s jasnim sloganom – NOVA HRVATSKA.

Međutim, tijekom narednog razdoblja i suradnje Kujundžića i poznate zviždačice, koja je prva ukazala na kriminal u INA-i, predsjednički kandidat Hrvatske zore jednostavno je odustao od svog slogana DRUGA REPUBLIKA i prisvojio za sebe slogan NOVA HRVATSKA.

– Moj životni moto je borba protiv korupcije, siromaštva i nepravde. Politika je prljava i ne želim na ovakav način sudjelovati u njoj – poručila je ovih dana Vesna Balenović.

Mnoge je šokiralo, pa tako i Vesnu Balenović, što je Kujundžić za svoga glasnogovornika izabrao upravo Ivana Hrstića, urednika Josipović-Macanovog portala politikaplus o kome, u Hrstićevoj povremenoj izočnosti, brine bivši novinar EPH Ante Gugo. Naravno, uz svesrdnu potporu Krešimira Macana, prvog čovjeka marketinške agencije koja je osmislila prvu i drugu Josipovićevu kampanju.

Balenovićka zamjera i vrlo lošu organiziranost i ljude sa kojima se ne može razgovarati o viziji jedne zaista nove Hrvatskoj, nego isključivo o zavjerama i crnilu, čemu ona ne pripada.

Josip Zdunić/HrSvijet

facebook komentari

 • Agromentum

  Ovaj Kujundžić nije ništa drugo nego obični muljator, koji pokušava ionako mutnu vodu još više zamutit’. S možda jednom ili drugom iznimkom, moglo bi se reć’, nije za doture politika.

  • Rockabilly

   To si dobro primjetio Agromentume! Kujundžić se, inače, sve više razotkriva kao Josipovićev
   trojanski konj!

   • Agromentum

    Teško je reći, je li mu to stvarno namjera da bude neki “trojanski konj”, ali se svakako može reći da nema nikakve šanse da postane predsjednik. Pa čak kad bi i prošao prvi krug, tko bi ga birao u drugom?

    • Rockabilly

     To da je Kujundžić “trojanski konj”, samo je moj osobni dojam. A u drugom krugu
     ne bi imao nikakve šanse. Moje osobno mišljenje je, da će za Hrvatsku najviše
     napraviti ako se vrati svojoj struci. S time ne želim reći da se nema pravo natjecati
     u predsjedničkoj utrci kao i svi drugi kandidati.

     • Slažem se!

     • Agromentum

      Na to što kažeš se nema šta dodat’. Politikom se smiju svi baviti. Ili kako se kaže: ako se ne baviš politikom, politika će se baviti tobom. 🙂

     • Rockabilly

      Slažem se Agromentume!

  • On kao osoba nije loš, dobar je liječnik, ali je u ovoj kampanji iskorišten na strani Ive Josipovića to treba jasno kazat i tako će se i ispostaviti na kraju! Žalosno bi bilo ako nedaj Bože pobjedi Ivek, a Kujundžić sa svojih desetak posto kaže: vrijedilo je sudjelovati, ukazao sam na neke probleme bla bla..

   e jebiga tada… Imat će mo Ivu još pet godina koji će zakucat posljednji čavao!

   Dovoljno je pogledat tko mu daje medijski prostor i puno će toga biti jasnije!

   • Agromentum

    Od Mesića znamo da je sve moguće, pa moramo bit’ oprezni s prognozama. Ako Kujundžić misli da stvarno ima neke šanse onda mu se ni kao liječniku ne treba vjerovat’. Protiv koga bi on mogao pobjedit’? Desetak posto, kao što kažeš, je za njega realno, a more doć i do petnaest, svejedno dođe na isto – na ništa.