Pratite nas

Religija i Vjera

Vicka Ivanković – -Nebeska Majka je nagradila ovaj narod i to tako da ga je zaštitila svojim plaštem, da se ne dogodi ono što se moglo dogoditi.

Objavljeno

na

Ljude osvaja jednostavnošću, vedrinom i otvorenošću. Premda na prvi pogled, zbog začuđuje njezina energija s kojom se gotovo svaki dan susreće s hodočasnicima. Pobolijevala je dosad često. Prošla je nekoliko operacija, no i danas s jednakom željom i ustrajnošću prenosi Gospine poruke.

– Gospa je uvijek ista: mlada, lijepa, dvadesetih godina. Vidim joj crte lica, kosu. Nimalo ne sliči Gospi prikazanoj na kipovima. Uživo je to nešto posve drukčije.

Mnogo je umjetnika pokušalo načiniti Gospin kip ili sliku, ali nijedan nije uspio pogoditi njezin izgled. Toliko sam puta bila s njima, pokušala im pomoći da to učine, ali nikad nije bilo sličnosti sa stvarnom Gospom.

U posebnim prigodama vidjela sam i Isusa s Gospom, kao i drugi vidioci. Gospa svaki put za Božić dođe s malim Isusom u naručju, no jednom je na Veliki petak došla s velikim Isusom koji je bio sav izranjavan, imao je trnovu krunu.

– Isusa obično prikazuju s dugom kosom, ali kad vidiš živu osobu, Koja u tom trenutku pati, osobu u trenutku agonije, to je nešto sasvim drugo.

– Gospa nam se obraća kao majka, ali ja je ne doživljavam samo kao Majku, veći  kao prijateljicu. Osjećam se s njom kao s najboljom prijateljicom.

Kad je nama vidiocima rođendan, Gospa pruži ruku, čestita, poljubi nas, osoba živa, normalna kao i mi. Osjetiš dodir lica, stisak ruke, ali taj dodir nije kao naš. Ne mogu ga ni sa čim usporediti. Također, kad je Gospin rođendan, mi pružimo ruku, Čestitamo joj, poljubimo je.

Njezin je rođendan 5. kolovoza.

– Kad je Gospa došla, rekla je: “Ja sam Kraljica Mira. Došla sam ovome svijetu donijeti mir. Došla sam ovamo da bih vas pozvala da počnete živjeti moje poruke. Vi ih već imate, ali ste daleko od njih. Došla sam zato da vas približim porukama koje su vam već poznate. “

Gospa nas toliko dugo poziva Molimo da za OSTVARENJE njezinih planova, ali joj čini se, što nas više poziva, to se mi više udaljavamo. Mi ponekad prihvatimo njezinu poruku, počnemo je živjeti, poslije kao da se umorimo i stanemo. Draže bi joj bilo da poruku prihvatimo srcem, da je živimo malo-pomalo i da po jedan korak idemo naprijed.

Obraćenje nije samo za jedan dan. Čovjek može ovamo doći i dobiti poticaj da se obrati, ali nitko od nas ne može reći da je najednom obraćen i da vjeruje. Obraćenje je cijeli naš život. Da trebamo se moliti za taj dar.

– Najveći su plod Ukazanja MILIJUNI ljudi koje je Gospa ovamo privukla i obraćenje.

Gospa se raduje svakom hodočasniku koji ovamo dođe, još je radosnija kad se vrate svojim kućama, u mjesto iz kojega su došli i kada drugim ljudima prenose njezine poruke

– “Ono što sam Započela u Fatimi završit ću ovdje u Međugorju”, izričito je rekla Gospa.

vicka4

– Gospa je rekla općenito da se neće ukazivati i da je ovo posljednje ukazanje na ZEMLJI. Da je rekla “na ovaj način” ili “na drugi način”, onda bi ja to tako objasnila. Riječ je, dakle, o posljednjem ukazanju na Zemlji.

Ponekad se i ne može poruka prenijeti doslovce. Na primjer, kad je meni Gospa tumačila svoj životopis (tumačila ga je tri godine), kazivala je onoliko koliko ja mogu upamtiti. Događalo se da sam u pisanju znala preskočiti jednu riječ ili nisam bila sigurna. I onda kad bi Gospa sutradan došla, pitala bih je ponovno da bih bila sigurna, da ne bude pogrešaka. Tako se može dogoditi da se preskoči koja riječ, sutradan se odmah ispravi. Kažeš: “Draga Gospe, to sam preskočila, molim te …”, ona odmah objasni.

Najvažnije je biti otvoren i reći: “Bože, evo me, ti znaš što je najbolje, kad je najbolje, da to bude na Tvoju slavu.” Neće Tražiti od tebe velike patnje, već sitnicu, ali da se ona učini od srca, to je veliko. Gospa kaže: “Ne Možete ni zamisliti koliku važnost vaša patnja ima u Božjim očima.”

„Zanimljiv je slučaj koji se dogodio u Rimu, kamo smo išli Marija, moj tata, moj muž Mario i ja. Bila je završila misa i molio se “Anđeo Gospodnji” na Trgu Sv. Marka. Mario je mobilnim telefonom snimao Svetog Oca Ivana Pavla II., Bilo je to dva mjeseca prije njegove smrti. Držeći Mariju na vratu, rekao joj je da pošalje poljubac Svetom Ocu. “Marija, eno pape!”, Pokazivao je na prozor, Marija mu je odgovorila: “Eno Gospe iznad pape, iza prozora! Tajo, eno Gospe gore gdje je papa!” Snima Mario papu, ona Pokazuje i govori: “Snimi i ono okolo. Eno Gospe kod pape!”

S Gospom razgovaramo normalno kao što sad mi razgovaramo, ali to su posebni trenuci. Gospa dolazi u pratnji jedne melodije. Čujemo je negdje u pozadini i cijelo vrijeme Prati Gospinu prisutnost. Dok god je Ona tu, i melodija je tu.

Vicka Ivanković-Mijatović, najstarija međugorska vidjelica nedavno je završila Gospin životopis. Napisan je u tri bilježnice, cjelovit je, od rođenja do uznesenja, i samo čeka vrijeme kad će Ona reći da se Objavi.

Bit će to najčitanija knjiga na svijetu.

AMEN

[ad id=”40551″]

facebook komentari

Sponzori
Komentiraj

Religija i Vjera

Fra Mario Knezović: Sotono u ime Isusovo umukni

Objavljeno

na

Objavio

Umjesto da konačno zašute suradnici zla i sotone, ušutkuju se Božji glasnici i proroci istine.

Vrijeme je da zašute i umuknu vračari, lažni proroci, pisci horoskopa, širitelji ideologija koje negiraju Božje zakone. Vrijeme je da u ime Isusovo umukne glas Belzebula u srcima promotora kulture smrti, da umuknu političari i svjetski moćnici koji gradeći zlatnu teladi i kule babilonske potajice stvaraju novi svjetski poredak.

Prorok Joel poziva svećenike da dignu glas, proglase post, narod sazovu na molitvu jer se približio kraj i propast ovoga svijeta. Trubite u trublju na Sionu! Dižite uzbunu na svetoj mi gori!

Neka svi stanovnici zemlje dršću,jer dolazi gospodnji dan, poruka je proroka. Indijski vođa Ghandi je postio kad je narod bio u velikim izazovima i krizi. Možemo li očekivati da današnje vođe počnu preko posta i molitve rješavati probleme i katastrofe, a ne samo da pukom diplomacijom obračunavaju sa zlom.

Poslušajte propovijed fra Marija Knezovića koja je razdrmala brojna srca.

fratar.net

>>> Fra Mario Knezović: Što prorok Izaija poručuje mentalnim komunistima i udbašima?

facebook komentari

Nastavi čitati

Religija i Vjera

Papa Franjo kanonizirao 35 novih mučenika

Objavljeno

na

Objavio

Papa Franjo kanonizirao 35 novih mučenika

Papa Franjo je kanonizirao 35 rimokatoličkih svetaca, uključujući i troje djece koja su ubijena u 16. stoljeću u Meksiku, a smatraju se prvim mučenicima koji su ubijeni zbog svoje vjere u Novom svijetu, javlja Reuters.

Papa Franjo je sazvao i sinod, sastanak biskupa iz šire amazonske regije, a kako bi razgovarali o stanju crkve i široj regiji koja uključuje Brazil, Venecuelu, Ekvador, Kolumbiju, Boliviju, Peru i Surinam.

Također, kanonizirao je još 30 mučenika koji su u 17. stoljeću ubijeni u Brazilu, uljučujući i dvojicu portugalskih misionara koje su ubili Holanđani u vrijeme progona Katolika.

facebook komentari

Nastavi čitati