VIDEO Josipović u predizbornom pohodu na utakmice, izviždan u Areni

0

Josipović je rekao kako zbog huligana neće ići na oglede nogometne reprezentacije. No u jeku kampanje pojavio se na rukometu

Pljeskalo se sinoć izvrsnoj rukometnoj izvedbi Zagreba u Areni, na ogledu protiv PSG-a. Aplauz su dobili čak i Vori, Kopljar i Gojun, hrvatski reprezentativci koji brane boje pariškog kluba. No zviždalo se jednom čovjeku – predsjedniku Hrvatske Ivi Josipoviću.

Predsjednik je organizatoru najavio dolazak na utakmicu dan ranije kada je u varaždinskoj Areni otvorio Europsko prvenstvo za žene.  U Varaždinu su mu pljeskali, a u Zagrebu ga pak izviždali.

Zvižduke nisu mogli primijetiti gledatelji kraj malih ekrana, jer, dok su navijači, potencijalni birači fućkali, televizijski je komentator pričao pa se zvižduci nisu čuli. Također, niti jedna kamera nacionalne televizije nije “ulovila” aktualnog predsjednika Josipovića kako uživa u velikoj pobjedi Zagrebaša nad Parižanima.

Pljeska niotkud

Postavlja se pitanje bi li slično prošao neki drugi kandidat za Pantovčak. Simptomatično je da razne ankete pokazuju kako Ivo Josipović najbolje stoji i u ovoj predsjedničkoj kampanji jer ankete tvrde da mu vjeruje oko 40 posto birača. Očekivao bi se stoga sinoć neki pljesak za Josipovića, no pljeska niotkud.

Ivo Josipović ne tako davno pričao je o nogometnoj močvari i izjavio je kako neće na nogometne utakmice reprezentacije dok huligani prave nerede i uzvikuju uvredljive parole,  a onda se sinoć pojavio na rukometnoj utakmici i to baš u jeku predsjedničke kampanje.

(Amaterska) snimka zviždanja ekskluzivno je objavljena u emisiji TV Bujica urednika Velimira Bujanca.

facebook komentari