Pratite nas

Vijesti

VIDEO ‘Oči u oči’ s jednim od najvećih strahova!

Objavljeno

na

Tilt je napravljen od stakla i čelične platforme

Posjetioci Chicaga, ali samo oni hrabri, od ovog tjedna imaju na raspolaganju novu atrakciju – 300 metara visok vidikovac s kojeg se pruža spektakularan pogled na grad. No, nije riječ o običnom vidikovcu. Naziv mu je Tilt, što znači nagib, i smješten je u kompleksu ‘360 Chicago’ na 94 katu Jhon Hanckok Towera.

Kako piše Daily Mail, Tilt je napravljen od stakla i čelične platforme, a kao što mu i ime govori, naginje se prema naprijed pružajući gledatelju pogled na grad iz ptičje perspektive. Doduše, ptice koja upravo ponire prema dolje.

Osjećaj kao da će sletjeti s visine od preko 400 metara sigurno mnogima nije ugodan, a to zadovoljstvo plaća se pet dolara. Također se imate priliku suočiti s jednim od najvećih strahova – strahom od visine.

dnevnik.hr

facebook komentari

Nastavi čitati
Sponzori
Komentiraj

Vijesti

VIDEO – Navijači Srbije i Slovenije zajedno provociraju Hrvate

Objavljeno

na

Objavio

U finalu Eurobasketa večeras se sastaju Slovenija i Srbija, dvije reprezentacije koje su dosad pokazale najviše na turniru.

U Istanbulu se sprema spektakl, a i jedni i drugi imat će veliku podršku u dvorani.

No, i na dan kada igraju tako veliku utakmicu, njihovi navijači nisu propustili sjetiti se Hrvatske. Umjesto da uživaju u spektaklu, oni su se odlučili provocirati hrvate. Očito su u pitanju nekakvi kompleksi. “Tko ne skače taj je Hrvat”, započeli su navijači Srbije, a vrlo brzo su im se pridružili i Slovenci.

facebook komentari

Nastavi čitati

Kronika

Tijekom snimanja priloga napadnuti izvjestitelji Nove TV – VIDEO

Objavljeno

na

Objavio

U subotu su u Velikom Pašijanu pokraj Garešnice tijekom snimanja priloga za emisiju Provjereno napadnuti novinarka Nove TV Ema Branica, snimatelj Alan Novak i asistent snimatelja Goran Jaganjac, piše Dnevnik.hr.

Novinarka emisije Provjereno Ema Branica, snimatelj Alan Novak i asistent snimatelja Goran Jaganjac došli su u Veliki Pašijan kako bi nastavili priču o nizu prijevara za koje je optužen Ivica Sužnjević, zvan Šeki.

“Došli smo snimiti izjave još ljudi koji ga optužuju za prijevare. Dok smo snimali izjave prvo se pojavila majka optuženog i počela nas sve tući metlom. Potom se pojavio i njegov brat. Vikao je da će nas sve pobiti i da ‘ako imamo mu*a dođemo snimati kod njega u kuću’.  Potom me je snažno gurnuo u prsa i iščupao mi pramen kose. Pala sam u kanal i udarila glavom”, ispričala je novinarka.

“Cijelo to vrijeme je njegova majka i dalje prisutne tukla metlom, a brat je potom nasrnuo i na snimatelja i pokušao mu potrgati kameru. Pozvala sam policiju i on je priveden, a njegovoj je majci navodno pozlilo. No, nakon što je stigla Hitna pomoć prevezli su je tek 200-tinjak metara, do njezine kuće.”

facebook komentari

Nastavi čitati