(VIDEO) Stanković besramno napao Modrića

8

Aleksandar Stanković na kraju je današnje emisije “Nedjeljom u 2” komentirao suđenje braći Mamić u Osijeku i svjedočenje Luke Modrića.

“U razgovoru s gospodinom Jeličićem nisam pretjerano iznosio svoje stajalište o ovome što se događa s Lukom Modrićem. Međutim, preintrigantna mi je bila stvar da danas na kraju emisije ne bih nešto rekao”, počeo je Stanković.

“Zgražate se nad onime što je učinio Luka Modrić. Zašto se zgražate? Ajmo na jednostavnije pitanje. Tko bi od vas svjedočio protiv osobe koja ti je pomogla zaraditi desetke milijuna eura? Biste li svjedočili protiv osobe koja ti je pomgla postati milijunaš? Devedeset posto vas ne bi nikad svjedočilo protiv, a osuđujete Luku Modrića. To ne znači da je taj Modrićev potez plemenit ni moralan, to samo znači da je to realitet. Naravno, pitat ćete se, a što je s onom Lukinom izjavom da mu je hrvatska reprezentacija svetinja? Pa, tko vam je kriv što vjerujete u to.

Tko vam je kriv što vjerujete u frazu da su hrvatski nogometaši naši najbolji ambasadori? Oni su, kao i svi mi, najbolji ambasadori sami sebi. Nogomet je zabava, a to što vi imate dojam da na travnjaku netko gine za vas. E, pa moguće je da je to vaš problem”, rekao je Stanković besramno napadajući reprezentativce.

“Nedavno je u Londonu bio teroristički napad. Tri manijaka upala su u pub i mačetama počeli probadati goste. I znate što se tad dogodilo? Kao u Tarantinovu filmu iz kuta kafića ustaje 47-godišnji navijač Milwalla iz treće lige i sam kreće na ovu trojicu uz psovku i urlik. Eto, to je klub. To su cojonesi do poda, a ne oni u Osijeku. To je nažalost vrta koja izumire, a sve ostalo – sve ostalo je zubić vila. Doviđenja!”, zaključio je.

facebook komentari

 • Alan B’Stard

  hahaha pushy qrac acoo 🙂

  • EMINƎM

   i to magarcu

 • damirphr

  aco je antifa aktivist – to je njegovo pravo – pitanje je samo zasto mi to svi placamo?

  • EMINƎM

   trajnim nalogom 😉

 • Julija

  ..ima li mogućnosti da netko organizira nešto kao kolektivnu uskratu HRT pristojbe, bar tako dugo dok su na HRT-u stari jugoslaveni i udbaši – munižaba, kabok, sever, trbovička, stanković…i ini!???

 • Dusko Besenic

  Šta si taj “ćelavi” hrvatomrzac umišlja…tko je on? Koji je njegov posao na HRT-u? Da nas sve uči moralu i propisuje moralne norme?? Šljamu novinarski (i onaj tko te uporno forsira na TV-u), nosi se ti u svoj rodni kraj i tamo ih uči što god želiš! HRT je postala nacionalna sramota, skoro ravna Plenkoviću (i predhodnicima) i jatacima koji drže i dalje i njeguju antihrvatsku “posadu”!!!

  • Dusko Besenic

   P.s. njegovo pljuvanje po Modriću i “otkrivanje” kako Luka ne voli reprezentaciju i kako je “besmisleno” gajiti bilo kakve osjećaje prema nogometnoj reprezentaciji, samo je drugačiji način i nastavak onih diverzija prema reprezentaciji, a podmuklo je izabrana tema i uz veliku hitnost, nadajući se da će imati veći učinak, nakon poraza i slabe igre reprezentacije! Sve to dolazi iz iste “kuhinje”, a ova usrana vlast t.j. rukovodstvo HDZ-a ne poduzima a ma baš ništa!!!

 • EMINƎM

  tko mu daje pare za to što zagađuje svojim smradom Hrvatsku, “naši” petokolonaši