Vidjelica Vicka govori o Gospinom kipu koji svijetli

  0

  Vidjelica Vicka dala je intervju za medjugorje.info i rekla nešto o Gospinom kipu koji je prosvijetlio u njezinoj kući. Vicka je kazala da je Gospin kip koji je prosvijetlio kod njih već punih 30 godina. Vicka je u uvodu rekla: “Da kip svijetli, ali nam Gospa svojom prisutnošću svijetli već 32 godine.”

  Potom je nastavila: “U sobi gdje je Gospin kip koji svijetli Gospa se puno puno puta ukazala, ali nikad ništa nije sjajilo, ali evo ovih dana  dok sam bila na putu su me obavijestili i rekli mi “Vicka Gospin kip sjaji”. Ja ipak mislim ovo što Gospa daje svijetlost ne trebamo samo gledati , ovako tražiti po Gospi:,” A eno Gospa svijetl!”, nego treba da svijetli u našim srcima. Ta svijetlost sigurno ima veliko žnačenje, a ja isto mislim da je važnije kad se dođe pred Gospu da se klekne, u poniznosti da se moli. Ovo što Gospa  sa svjetlošću radi , to je znak da ona želi mjenjati naše srce, to je jedan malo poticaj, da idemo naprijed.”

  Ovo gdje mi živimo u današnjem vremenu nadvila je se velika tama, velika tuga, zato nam i Gospa daje tu svijetlost, svijetlost nade i svijetlo spasenja.  Da nas po tome spasi u Isusu, ali preko ovoga daje pomalo poticaj tome. Ovo sigurno od onoga što je Gospa govorila dajem vam znakove, to su mali predznaci, ali kaže “Draže mi je kad mi vi svoje srce s ljubavlju svjedočite moju poruku i budete svjetlo za druge.

  medjugorje-info.com

  facebook komentari