VIKTOR ORBAN: Mađarska, uz Hrvatsku i Poljsku, nosi častan naziv „predziđe kršćanstva“

6

Mađarska Vlada ne posustaje, nego odlučno ide dalje.

Viktor Orban ponovno je snažnim govorom istaknuo da neće dopustiti “nacionalno samoubojstvo”, što u prijevodu znači da neće dopustiti nikakav nelegalni ulazak imigranata u Mađarsku, piše Višegrad Post.

Pred 532 nova granična djelatnika, Viktor Orban je jasno istaknuo da je „njihov posao zaštiti granice mađarske granice i sigurnosti svih Mađara, kao i cijele Europe, što je bila sudbina (mađarske) nacije stotinama godina”.

Naravno, Viktor Orban ovdje misli na nemjerljiv doprinos Mađarske obrani Europe od višestoljetnih turskih najezdi i tadašnje islamizacije velikog dijela Mađarske, kao i drugih dijelova Europe.

Sama Budimpešta bila je islamizirana i više od 150 godina pod vlašću Turaka i islama. Mađarska, uz Hrvatsku i Poljsku, nosi častan naziv „predziđe kršćanstva“.

“Teroristički napadi, neredi, nasilje, kriminal, etnički i kulturni sukobi: sve nam to pokazuje da oni koji dolaze ne žele živjeti našim stilom života”, rekao je Orban graničarima.

“Oni žele nastaviti živjeti svoje živote i svoje navike koje su donijeli sa sobom, samo sa europskim standardom života. Mi ih razumijemo, ali ne možemo ih pustiti u Europu. Nigdje se pojam ljudskih prava ne pretpostavlja samoubojstvu nacije”.

Orban je istaknuo da je svjestan da ga to dovodi u nove sukobe sa EU, osobito nakon donošenja odluke da tražitelji azila neće smjeti napuštati azilantske centre i slobodno se kretati dok traje postupak rješavanja njihovog zahtjeva.

facebook komentari

 • Choo-choo Dampf

  U biti , zagovornici puštanja tog naroda na ove prostore su oholi rasisti , jer misle da će taj narod biti integriran u njihovo društvo .

 • HISTrion

  Viktore imaš moju podršku i dupliraj žilet žicu, da ovoj “hrvatskoj kukavelji”, bog prosvijetli pamet i više ne budu kukavice i prodane duše.

 • cleuna892

  Ovaj čovjek mi je svaki dan sve draži.

 • Ivan Tetkovic

  Gospodina Orbana mrze samo zato sto je veliki Katolik i sto voli i zastupa svoj narod

  • Sivooki

   On je protestant, btw.

 • Pingback: VIKTOR ORBAN: Mađarska, uz Hrvatsku i Poljsku, nosi častan naziv „predziđe kršćanstva“ - Hrvatska udruga Benedikt()