Vladimir Kočiš Zec i Miroslav Škoro snimili spot za skladbu “Ružmarin”

0

Vladimir Kočiš Zec i Miroslav Škoro osvojili su radijski eter pjesmom ‘Ružmarin‘, a sada za istu pjesmu predstavljaju i video spot.

Bivši gitarist Novih fosila napisao je glazbu za pjesmu Ružmarin, a autor teksta je Leonard Baksa Čeči. Isti autorski dvojac napisao je i prošlogodišnji veliki hit “A onda dođe ljubav” s kojim je Vladimir Kočiš Zec desetak tjedana proveo na IHG Top 40 listi.

Aranžman pjesme “Ružmarin” djelo je Ivice Murata, gitarista Miroslava Škore, a produkciju potpisuje Dragutin Smokrović Smokva.

Pjesma “Ružmarin” nastala je prije nekoliko godina i bila je zamišljena u ponešto drugačijem aranžmanu, međutim, smatrao sam da bi u tamburaškoj, pop-izvedbi bila nekako pristupačnija – rekao je Vladimir Kočiš Zec, a onda se osvrnuo i na suradnju s Miroslavom Škorom: – Njega izuzetno cijenim kao interpretatora takve vrste glazbe i nije bilo dileme za odabir pjevača s kojim bih se pojavio u duetu.  Koristim priliku da zahvalim i čitavoj ekipi koja je pridonijela nastanku ove pjesme – zaključio je Zec.  VL

facebook komentari