Voditeljica kampanje Ive Josipovića pleše na stolu

0

Na društvenim mrežama od jučer navečer jedna od najtraženijih snimaka je ples na stolu Tamare Obradović Mazal. Na snimci koju je na Youtube postavio portal index.hr, može se vidjeti dio atmosfere u kratkim trenucima slavlja u izbornom stožeru Ive Josipovića, u vrijeme njegove kratkotrajne prednosti u odnosu na svoju protukandidatkinju Kolindu Grabar Kitarović.

Da je atmosfera “ponijela” i voditeljicu kampanje Tamaru Obradović Mazal, vidljivo je iz snimke. Očito je njezino oduševljenje, a domoljubni zanos dokazuje i to što je zaogrnuta hrvatskom zastavom.

Kako je izgledala karijera voditeljice kampanje Ive Josipovića koja je postala poznatija po plesu na stolu nego vođenju kampanje bivšeg hrvatskog predsjednika?

Poslovni put Tamare Obradović Mazal kreće se od savjetnice premijera Sanadera, do vanjske savjetnice srpskog premijera Dačića 2013., pa sve do savjetnice hrvatskog predsjednika Ive Josipovića.

Rođena je 1972. godine, diplomirala na Pravnom fakultetu u Zagrebu, gdje je postala i magistar građanskog prava. Postdiplomske studije iz europskog prava završila je na University College London.

Nakon položenog pravosudnog ispita, počela je raditi kao savjetnica u Uredu za europske integracije Vlade RH u lipnju 1999. Od listopada 2001. radila je na dužnostima savjetnika, načelnika i pomoćnika ministra u Ministarstvu vanjskih poslova i europskih integracija. Za vrijeme Ive Sanadera i Jadranke Kosor bila državna tajnica u Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva od 2008 do 2010.godine.
Tamara Obradović Mazal postala je Josipovićeva savjetnica za gospodarstvo i sektorske politike EU. S te pozicije postala je šefica Josipoviće izborne kampanje.

Njezin muž Tomislav Mazal bio je u Đuri Đakoviću član Uprave Grupe zadužen za obrambeni program u vrijeme dok je njegova supruga bila savjetnica srpskog premijera!

Izvor: Narod.hr

[ad id=”40551″]

facebook komentari