Vojislav Šešelj: ‘Moji istupi pomažu kampanji Ive Josipovića, a Vesna Pusić mi je najdraža…’

8

Predsjednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj u intervju Srni koji prenose srpski mediji kazao je da su se, u vezi s priopćenjem u kojem je četnicima čestitao godišnjicu “oslobođenja Vukovara”, “Hrvati zaletjeli kao ‘som na durdubak'”, što bi značilo da su “zagrizli udicu”.

pušić pusić– To je vrsta crva koji živi u zemlji i na njega se najefikasnije love somovi. Ja sam bacio durdubak, somovi su se upecali – i što sad? – kazao je Šešelj i dodao da je priopćenje namjerno poslao samo na hrvatske redakcije. Vođa radikala kazao je da njegov povratak i istupi “čak pomažu predsjedničkoj kampanji Ive Josipovića”, a za hrvatsku ministricu vanjskih poslova Vesnu Pusić navodi da je njegova “najdraža hrvatska političarka”. Tvrdi da ministricu zna “još iz disidentskih dana te je cijeni zbog njezinog četničkog obiteljskog pedigrea”.

“Alternativa podjeli BiH jest da se cijela vrati u sastav Srbije”

Ivo-Josipovic-0Tvrdi da se “ponaša sasvim normalno, da radi svoj posao i da se neće dobrovoljno vratiti u Haag”. Tužit će Haaški sud jer mu je uskratio 12 godina normalnog života. Rekao je da su prvi rezultati zdravstvenih pregleda pokazali da ima karcinom na jetri. – To nisu veliki karcinomi. Otprilike dva mjeseca će trebati da bi vidjeli je li potrebna operacija ili je to moguće suzbiti kemoterapijom – objasnio je Šešelj i dodao da “nema bolje medicine od politike”.

Vođa radikala dokazuje da se nije odmaknuo od politike ’90-ih i navodom da BiH nikada neće moći funkcionirati kao normalna država te će se podijeliti. – Jedina alternativa podjeli BiH jest da se cijela vrati u sastav Srbije, ali budući da je to iluzorno očekivati, očigledno je da će doći do podjele”.

Šešelj smatra da će mu obitelj brzo poželjeti da se vrati u Haag. – Sad imaju velika opterećenja. Ja ustajem u šest sati i budim sve oko sebe – kazao je Šešelj i dodao da se za njegovu obitelj sada sve mijenja. VečernjiList

facebook komentari

 • Agromentum

  Izgleda, našao Yusipović za predizbornu kampanju nekoga po mjeri…

 • Realno

  Nije Šešelj ovdje puno slagao…

  • .. ima razloga obožavati Vesnu i Ivu, sve što su do sada radili išlo je na ‘srpski mlin’

   • Zdenka

    Možda je i dobro da su Šešeljinu pustili. Možda će doć i u službeni posjet na Pantovčak, nakon ovih izjava. Vićemo..

    • ne bi me ni malo čudilo, pa na pantovčaku su svi njegovi!

 • Ida Galić

  Nipošto nije slabo što su pustili Šešelja iz Haga, kako to uporno trube Josipović i njegovi podrepnjaci! Šešeljevi politički nastupi po Srbiji su katalizator koji ubrzava odkrivanje pravog obraza Srbije i zaradi Šešelja će se u Hrvatskoj isto kao i u 91 godini homogenizirati domoljubne snage i poraziti Josipovića i njegove na svim izborima! Šešelj može službeno podupirati Josipovića, ali nehotice i indirektno, najviše od toga može imati Kolinda GK!

  • Josipoviću je odzvonilo, ne znam jesi li mu pogledala smiješni video!? 😉

  • peppermintt

   ma šešelj se šprda s ozračjem u RH, mislim da je tema Josipović jer se navukao na Šešeljevu spiku i uzvraća mu komentare na svom profilu 🙂
   Dobro veli Ivana Petrović RH triba reagirati isključivo prema Hagu.
   Da su Hrvatski političari ovoliko energije trošili na lobiranje za ostvarivanje pravde za Hrvate kao žrtve velikočetničke ideologije davno bi mnoge stvari bile riješene.
   Ali nisu zato su sad smiješni ka mali miševi ispuzli i kao dižu glas, je a posebno kad se javi ona Vesna Škare Ožbolt koja je ljubila stope Carli del Ponte.