Vučić doživio prometnu nesreću, kod Novog Sada ubijen pekar

3

Srbijanski premijer Aleksandar Vučić prošao je neozlijeđen u prometnoj nesreći u petak popodne kad je na njegov automobil na jednom križanju u Beogradu naletio drugi automobil, javljaju u subotu beogradski mediji.

“Točno je da je danas automobil naletio na moj službeni automobil. Nisam ozlijeđen i dobro se osjećam”, rekao je Vučić za list Večernje novosti.

Vijest o ovoj prometnoj nesreći pojedini mediji različito su interpretirali. Večernje novosti i Blic navode da je na križanju kod Vojnomedicinske akademije u Beogradu Škoda superb naletjela iz sporedne ulice i pri punoj brzini udarila u Audi u kojem se nalazio Vučić. Škoda se navodno kretala brzinom od oko 50 km na sat.

Informer, tabloid blizak srbijanskom premijeru, piše, pak, da je Škoda superb naletjela na prednju desnu stranu Audija iz pratnje koji je išao odmah iza automobila u kome je bio Vučić.

Provjeravaju se okolnosti nesreće

Ovaj list navodi i da je Škoda superb u vlasništvu uprave za zajedničke poslove srbijanske vlade u kojoj je i vozač zaposlen.

Prema Informeru, u trenutku udesa, kompletna Crnotravska ulica je bila pod posebnim policijskim osiguranjem jer je unaprijed najavljen prolazak premijera Vučića i njegove pratnje, a na križanju gdje se dogodio udes, u trenutku sudara bilo je, navodno, raspoređeno čak sedam prometnih policajca.

Zajednička informacija u svim medijima je da se “istraga provodi u tajnosti” ili “najstrožoj tajnosti”, te da se provjeravaju sve okolnosti ove nesreće.

Ministarstvo unutarnjih poslova se još nije očitovalo o ovoj prometnoj nesreći.


srpska-policija-blic625Ubijen je pekar iz Begeča, naselja kraj Novog Sada. Nožem je izboden do smrti Slobodan S., Makedonac koji je bio vlasnik pekare godinama, piše Blic

Počinitelj je uhićen nekoliko sati nakon ubojstva, a u ovim trenucima traje policijska istraga. Policija navodi kako ubojstvo nije motivirano incidentom na utakmici Srbije i Albanije, te da nije povezano s prethodnim napadima na vlasnike pekara.  (Agencije)

facebook komentari

 • Agromentum

  Šta je sad ovo? Kakve veze ima nesretni pekar s ovim Vučićem? Di je Metvica?

  • tvigi

   dvi vijesti u jednoj

   • EMINƎM

    gratis druga