Za razliku od Šimunića nije omiljen kod navijača: Josipović se boji debakla u Brazilu i zato ga tamo neće biti

  4

  Svi hrvatski mediji izvijestili su o ‘senzaciji’ svih senzacija, naime, predsjednik Ivo Josipović neće biti u Brazilu na otvaranju Svjetskog nogometnog prvenstva 12. lipnja na utakmici koju će gledati milijardu ljudi, što uživo, što, naravno, putem TV ekrana.

  josipovicsukerpixselhrvojejelavic_267_178

   Hrvatska otvara sportski spektakl protiv Brazila, dakle, domaćina te po mnogima prvog favorita ovog Mundijala. Neće biti ni najomiljenijeg ministra Milanovićeve Vlade, Željka Jovanovića, Jovanović nema u planu hrvatsku nogometnu reprezentaciju, iako se radi o ministru sporta. Za Milanovića se još uvijek ne zna, možda glavnu ‘presudu’ donese DORH? Možda Zoki, na opće oduševljenje Slavka Linića, bude zauzet?

  Dakle, Josipovića neće biti, obmanjuje hrvatske građane da se radi o štednji, iako je ne tako davno proputovao pola Amerike ne bi li se fotografirao s predsjednikom Amerike Obamom. Zašto Josipovića neće biti posve je jasno ako malo razmislimo, naime, predsjednik vrlo dobro zna što bi se moglo dogoditi na stadionu u Sao Paulu s obzirom na činjenicu da aktualnog vladara Pantovčaka ne obožavaju hrvatski navijači, poglavito nakon što se predsjednik odlučio podijeliti nekoliko lekcija Josipu Šimuniću poslije već sada legendarnog poteza bivšeg hrvatskog reprezentativca nakon pobjede protiv Islanda na Maksimiru. Govorimo o pozdravu za ‘Za dom’, nakon čega su Šimuniću otpozdravili navijači – ‘Spremni…’

  Naravno, Josipović zna kako navijači dišu, on vrlo dobro zna da bi desetak tisuća hrvatskih navijača, ili koliko će ih već tamo biti, moglo, pogotovo ukoliko shvate da je i on tamo, u Brazilu pozdraviti spomenutim pozdravom Vatrene te njega osobno. Josipović bi imao izbor, uzvratiti navijačima na isti način, napustiti stadion ili šutjeti, Sva tri scenarija za predsjednika su, dakako, neprihvatljiva. Ako napusti stadion napraviti će skandal, ako ostane, barem tako neki misle, također, ako pozdravi navijače na Šimunićev način dobiti će 100 posto glasova na izborima u Hrvatskoj, međutim, to ipak nije njegov izbor. Možda bi se izvukao ako bi na svoj način viknuo: ‘Smrt fašizmu, sloboda narodu’? A da pošalje izaslanika, primjerice, ‘antifašistu’ – Veljka Džakulu?

  Ivo Josipović u navijačkom puku nije omiljen, jednu Ružu Tomašić navijači bi dočekali ovacijama, Josipović bi bio izviždan na velikoj svjetskoj pozornosti, predsjednik se takvog raspleta boji i zato ga neće biti u Brazilu. Zlobnici bi rekli naš Ivo nije bio samo kukavica tijekom Domovinskog rata.

  Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell

  Tinolovka.news by Ivana

  facebook komentari

  • Juggernaut

   Prepao se, Inače bi već otputovao poslije današnje pressice

  • Laktashenko Shumski Shtrumph

   Prepao se, Inače bi već otputovao poslije današnje pressice

  • peppermintt

   Pa cicijo plati sam sebi put, lipo zastavu Republike Hrvatske oko vrata i navijaj za svoje
   KO i svaki pošten čovik, a ne budi lignja

  • peppermintt

   Pa cicijo plati sam sebi put, lipo zastavu Republike Hrvatske oko vrata i navijaj za svoje
   KO i svaki pošten čovik, a ne budi lignja