Pratite nas

Vijesti

Zadivljujući Švedski hotel na stablima

Objavljeno

na

Jedna od stvar koja mnoga djeca očajnički žele je tajno skrovište za vlastitu zabavu . Privatnost i prilika da u svijetu imaju nešto samo za sebe . Nažalost , nisu svi imali priliku doživjeti taj san kao dijete , a možda je to i upravo razlog zašto su arhitekti osmislili i izgradili Tree Hotel u Švedskoj . Dakle, svi  koji nisu imali priliku kao dijete ispuniti svoj ​​san  imaju priliku to učiniti sada kao odrasla osoba. Osnivači ovog Tree Hotela su Britta i Kent . Krajnji proizvod njihova maštanja je nevjerojatan podvig arhitekture koji budi dijete u nama i koji drugi hoteli gledaju sa strahopoštovanjem . Avantgardni dizajn je spojen sa prirodom i rezultat je samo čudo.

Ovaj hotel ima pet soba koje imaju izrazit i individualan dizajn . Oni se nalaze na visini od oko 4-6 metara od tla među krošnjama drveća . Koncept ovog Tree Hotel je inspiriran iz filma Jonas Selberg Augusten ;Tree Lover . Sobe imaju površinu od 15 do 30 četvornih metara . Imamo Ptičje gnijezdo , zrcalna kutija i kabine među popisu soba . Svaka ima svoju jedinstvenost . Na primjer , zrcalna kutija je kamuflirana soba na čijim  zidovima se odražavaju okolna stabla , dok iz kabina gosti imaju pogled na  dolini rijeke Lule zahvaljujući panoramskim prozorima .
Oni koji borave u Tree Hotel također imaju pristup sauni i prostoru određenom za opuštanje . Sve u svemu , to je zanimljiv podvig arhitekture koji je i zadivljujući i udoban .

 Bird's Nest MirrorCube The Cabin

Tree Hotel 11 Tree Hotel 10 Tree Hotel 9 Tree Hotel 8 Tree Hotel 7 Tree Hotel 6 Tree Hotel 5 Tree Hotel 4 Tree Hotel 3 Tree Hotel 2

[vsw id=”XhyiAA2VJpY” source=”youtube” width=”625″ height=”400″ autoplay=”no”]

Kamenjar.com

facebook komentari

Vijesti

VIDEO – Navijači Srbije i Slovenije zajedno provociraju Hrvate

Objavljeno

na

Objavio

U finalu Eurobasketa večeras se sastaju Slovenija i Srbija, dvije reprezentacije koje su dosad pokazale najviše na turniru.

U Istanbulu se sprema spektakl, a i jedni i drugi imat će veliku podršku u dvorani.

No, i na dan kada igraju tako veliku utakmicu, njihovi navijači nisu propustili sjetiti se Hrvatske. Umjesto da uživaju u spektaklu, oni su se odlučili provocirati hrvate. Očito su u pitanju nekakvi kompleksi. “Tko ne skače taj je Hrvat”, započeli su navijači Srbije, a vrlo brzo su im se pridružili i Slovenci.

facebook komentari

Nastavi čitati

Kronika

Tijekom snimanja priloga napadnuti izvjestitelji Nove TV – VIDEO

Objavljeno

na

Objavio

U subotu su u Velikom Pašijanu pokraj Garešnice tijekom snimanja priloga za emisiju Provjereno napadnuti novinarka Nove TV Ema Branica, snimatelj Alan Novak i asistent snimatelja Goran Jaganjac, piše Dnevnik.hr.

Novinarka emisije Provjereno Ema Branica, snimatelj Alan Novak i asistent snimatelja Goran Jaganjac došli su u Veliki Pašijan kako bi nastavili priču o nizu prijevara za koje je optužen Ivica Sužnjević, zvan Šeki.

“Došli smo snimiti izjave još ljudi koji ga optužuju za prijevare. Dok smo snimali izjave prvo se pojavila majka optuženog i počela nas sve tući metlom. Potom se pojavio i njegov brat. Vikao je da će nas sve pobiti i da ‘ako imamo mu*a dođemo snimati kod njega u kuću’.  Potom me je snažno gurnuo u prsa i iščupao mi pramen kose. Pala sam u kanal i udarila glavom”, ispričala je novinarka.

“Cijelo to vrijeme je njegova majka i dalje prisutne tukla metlom, a brat je potom nasrnuo i na snimatelja i pokušao mu potrgati kameru. Pozvala sam policiju i on je priveden, a njegovoj je majci navodno pozlilo. No, nakon što je stigla Hitna pomoć prevezli su je tek 200-tinjak metara, do njezine kuće.”

facebook komentari

Nastavi čitati