ZAISKRILO NA SUČELJAVANJU Kerum izvrijeđao Oparu: ‘Bio si prostitutka u Milanu, ped..u, udrit ću te šakom’ (VIDEO)

4

Slobodna Dalmacija” je u srijedu suočila dvojicu kandidata za gradonačelnika Splita – Andru Krtulovića Oparu (HDZ) i Željka Keruma (HGS). Rasprava je počela razmjerno mirno, čak i rukovanjem, no ubrzo se pretvorila u obračun na rubu fizičkog incidenta u kojem je na koncu  Kerum zaprijetio Opari (HDZ) da će ga udariti “lijevim krošeom”.

Željko Kerum je HDZ-ovog kandidata Andru Krstulovića Oparu za vrijeme sučeljavanja u više navrata brutalno izvrijeđao.

Kerum je ustvrdio da mu je Zoran Milanović, tadašnji SDP-ov predsjednik Vlade,  za Oparu kazao da je “curica”, a stvari su eskalirale prema kraju sučeljavanja. Kerum je bio iznerviran Oparinim prozivanjem zbog enormnih dugovanja Kerumovih tvrtki, te prozivanjem zbog “neučinkovitosti i štete” koju je kao bivši gradonačelnik nanio Splitu.

U brutalnom napadu na Oparu kojeg je nazvao “lošim čovjekom, “dnom dna”, Kerum ga je optužio i da se prostituirao u Milanu za vrijeme dok je tamo bio savjetnik u konzulatu RH.

Nazvao je Oparu budalom, a kad su se kamere isključile, mikrofoni su zabilježili i prijetnju u kojoj je Kerum Opari rekao: “Što me gledaš, dat ćeš kroše, majmune glupi?”.

Nakon toga, Kerum je pokupio stvari i iznerviran napustio salu te na izlazu svome protivniku dobacio – “pederčino”.

Svjedoci ovog verbalnog zločina bili su novinari i tehničko osoblje “Slobodne Dalmacije”, koji su u šoku promatrali ovaj sukob.

Andro Krstulović Opara prilično mirno otrpio sva ova vrijeđanja, te je inzistirao na tome da se snimka sa svim uvredama na njegov račun objave u cijelosti.

facebook komentari

 • Agromentum

  Kerum će dobiti, ne zato što bi bio bolji, nego što je glasniji i “običnim” glasačima razumljiviji. “Podmetanje noge” jedan drugom je pomalo opasna stvar zato što se mogu izreći i u najmanju ruku rečeno – poluistine. Uglavnom, ni jedan od kandidata nije pokazao da je osoba s nekom posebnom vizijom. O nekoj duhovnoj dimenziji da se i ne govori. Nije sve u nekoj gradnji ovoga ili onoga, a pogotovo ne u stvaranju uvjeta za konzum i ovisnošću o njemu.

  • Dusko Besenic

   Dijelim tvoje mišljenje,pa iako meni izgledaju jednako loši (svaki na svoj način) isto mislim da će glasniji “kvarnjak” pobijediti.Teško mi je vjerovati da HDZ nema kvalitetnijeg kandidata za Split ili možda nema podložnijeg Plenkoviću,u Splitu??

   • Agromentum

    Veliki gradovi imaju svoje specifičnosti i jedna stranka kao HDZ je to morala davno spoznati. Plenković je npr. “gradsko dijete”, rođen u Zagrebu, a ne zna kako grad diše i postavlja kandidata kojeg tek 6 od 100 osoba želi.

    • Dusko Besenic

     On je toliko inteligentan da je ovo tvoje razmišljanje predobronamjerno t.j. itekako je dobro znao šta radi i zašto to radi.