Pratite nas

Vijesti

Završilo veliko natjecanje u komušanju kukuruza

Objavljeno

na

U subotu 26.10., sa početkom u 19 sati održano Veliko natjecanje u  komušanju kukuruza. Oko 1000 gostiju i 17 natjecateljskih parova mogli su uživati u napetoj borbi do zadnjega trenutka, a bogata nagrada je bila dovoljan motiv za znojna čela i žuljeve na rukama.

 

U napetoj 20-minutnoj utrci pobjedu i nagradu od 1000 KM odnio par Jela i Ante Cikoja koji su za to vrijeme iskomušali 338 klipova. Drugu nagradu od 500 KM, sa samo 2 iskomušana klipa manje odnijeli Mara Sučić i Frano Ćavar, a treću od 200 KM Ivanka i Mate Knezović.

Osim pobjednika, nagradu za najstarije natjecatelje od 250 KM dobili Luca i Frano Ćurić.

Za prebrojavanje klipova i proglašenje pobjednika zadužen je bio stručni žiri na čelu sa premijerom Nediljkom Rimcem i načelnikom općine Tomislavgrad Ivanom Vukadinom , te još 3 člana.

Tijekom i nakon napetoga natjecanja za dobru zabavu i kulturni program pobrinula su se kulturno-umjetnička društva iz Brišnika, Tomislavgrada, Ljubuškoga i Gruda, kasnije i bend sa glazbom uživo, a da sve bude dobro izvedeno i po planu pobrinuo se Frano Ridjan, voditelj sa HRT-a.

„Ovo je tek prvo natjecanje u komušanju, no potpora Vlade HBŽ, odličan odaziv i dobra zabava dobar su nam motiv da i sljedeće godine organiziramo ovo natjecanje. No da ne bi dugo mirovali, već u 11 mjesecu organiziramo festival gange i gusala, igru prstena, u 12 mjesecu božićne predstave i koncert, tako da očekujemo jako bogatu i posjećenu zimsku sezonu u  Eco-selu Grabovica.“ – rekao je Ante Ćurić, voditelj marketinga u Eco-selu.

facebook komentari

Nastavi čitati
Sponzori
Komentiraj

Vijesti

VIDEO – Navijači Srbije i Slovenije zajedno provociraju Hrvate

Objavljeno

na

Objavio

U finalu Eurobasketa večeras se sastaju Slovenija i Srbija, dvije reprezentacije koje su dosad pokazale najviše na turniru.

U Istanbulu se sprema spektakl, a i jedni i drugi imat će veliku podršku u dvorani.

No, i na dan kada igraju tako veliku utakmicu, njihovi navijači nisu propustili sjetiti se Hrvatske. Umjesto da uživaju u spektaklu, oni su se odlučili provocirati hrvate. Očito su u pitanju nekakvi kompleksi. “Tko ne skače taj je Hrvat”, započeli su navijači Srbije, a vrlo brzo su im se pridružili i Slovenci.

facebook komentari

Nastavi čitati

Kronika

Tijekom snimanja priloga napadnuti izvjestitelji Nove TV – VIDEO

Objavljeno

na

Objavio

U subotu su u Velikom Pašijanu pokraj Garešnice tijekom snimanja priloga za emisiju Provjereno napadnuti novinarka Nove TV Ema Branica, snimatelj Alan Novak i asistent snimatelja Goran Jaganjac, piše Dnevnik.hr.

Novinarka emisije Provjereno Ema Branica, snimatelj Alan Novak i asistent snimatelja Goran Jaganjac došli su u Veliki Pašijan kako bi nastavili priču o nizu prijevara za koje je optužen Ivica Sužnjević, zvan Šeki.

“Došli smo snimiti izjave još ljudi koji ga optužuju za prijevare. Dok smo snimali izjave prvo se pojavila majka optuženog i počela nas sve tući metlom. Potom se pojavio i njegov brat. Vikao je da će nas sve pobiti i da ‘ako imamo mu*a dođemo snimati kod njega u kuću’.  Potom me je snažno gurnuo u prsa i iščupao mi pramen kose. Pala sam u kanal i udarila glavom”, ispričala je novinarka.

“Cijelo to vrijeme je njegova majka i dalje prisutne tukla metlom, a brat je potom nasrnuo i na snimatelja i pokušao mu potrgati kameru. Pozvala sam policiju i on je priveden, a njegovoj je majci navodno pozlilo. No, nakon što je stigla Hitna pomoć prevezli su je tek 200-tinjak metara, do njezine kuće.”

facebook komentari

Nastavi čitati