Završni skup HDZ-a u Širokom Brijegu – HDZ BIH je stranka koja nema ozbiljnu konkurenciju

5

U prepunom kinu ‘Borak’ održan je završni predizborni skup Gradskog odbora HDZ-a BiH Široki Brijeg. „Kandidirao sam se jer iza mene stoji stranka koja nema ozbiljne konkurencije“, rekao je na početku svog govora Miro Kraljević aktualni gradonačelnik i kandidat HDZ-a BiH za gradonačelnika Širokog Brijega. „U proteklom mandatu odrađeni su kapitalni projekti vrijedni 20-ak milijuna maraka od kojih ću izdvojiti školu na Lisama, autobusni kolodvor, vodovod u nekoliko mjesnih zajednica, projekt sustava navodnjavanja, a u tijeku je realizacija projekta kanalizacije. U sljedeće dvije godine završit ćemo vodovod u preostalim mjesnim zajednicama“, rekao je Kraljević istaknuvši zadovoljstvo posjećenosti predizbornih tribina koje su u protekla tri tjedna održana u svim temeljnim ograncima stranke, piše lokalni abcportal.info

Vinko Topić aktualni predsjednik Gradskog vijeća i nositelj liste Gradskog odbora HDZ-a BiH Široki Brijeg za Gradsko vijeće govorio je o uspješnom radu Gradskog vijeća u aktualnom sazivu, te istaknuo uvjerenje da će pobjeda na lokalnim izborima biti uvjerljivija od one prije četiri godine.

kovacNazočnima se u ime predsjednika HDZ-a Hrvatske Andreja Plenkovića obratio Milan Kovač, a u ime predsjednika HDZ-a BiH i člana predsjedništva BiH dr. Dragana Čovića nazočne je pozdravila Borjana Krišto zamjenica predsjednika HDZ-a BiH. „Kada HDZ dobija izbore u BiH onda se na Pantovčaku i Markovu trgu lakše diše“, rekao je Kovač.

„HDZ BiH treba biti ne samo pobjednik već uvjerljivi pobjednik lokalnih izbora“, rekla je između ostalog Borjana Krišto. Krišto je govorila o važnosti lokalne razine i suradnje s višim razinama vlasti istaknuvši da „sve što lokalna zajednica radi to je rezultata suradnje lokalnih vlasti s višim razinama vlasti“.

Na samom kraju predizbornog skupa predstavljeni su kandidati Gradskog odbora HDZ-a BiH Široki Brijeg za Gradsko vijeće, uslijedilo je zajedničko fotografiranje kandidata Gradskog odbora HDZ-a BiH Široki Brijeg za Gradsko vijeće, kandidata za gradonačelnika i gostiju, nakon čega je priređen domjenak na Trgu Gojka Šuška. (abcportal.info)

facebook komentari

 • kvaternik

  glavno je da se ne propusta slikanje, jelo i pice!

  • pepy

   Brko im je izgleda vječan 😛 ali mora se zamijetiti , završni skup održan u Kinu Borak koji ima kapacitet oko možda par stotina posjetitelja , a ranije u dvorani na Pecari koja ima kapacitet 5000 posjetitelja , u motivaciji birača ne bude im pomogao niti spot koji veli- ne da na se, ne da svoje HDZ to je – ( pjeva Ivan Mikulić Civa

   • Deny

    Predizborni skup za lokalne izbore uvijek je u Kinu bio, a za parlamentarne izbore u dvorani. To treba razlikovati

    • pepy

     aha ok

 • IVAN

  gosp.Miro je dovoljno iskusan i kompetentan za još jedan mandan.ja mu dajem podršku