Zbog ovoga je O. Kraus odustao od obilježavanja u Jasenovcu

2

Zbog ovoga je O. Kraus odustao od obilježavanja u Jasenovcu, ali je naveo drugi, ružan, lažan i tužan razlog!!!!

[ad id=”93788″]

Što se događalo nakon 1945. godine?

Kroz Jasenovac prolaze kolone križnog puta, spominju da su pronađeni mrtvi. Sad plivaju leševi po Savi čega nije bilo u ono vrijeme. Postoje mnogi slučajevi u selima okolo, jedan od najdrastičnijih je strijeljanje čovjeka koji je preživio to i prijavio se svom nećaku koji je bio partizan. Otišli su zajedno u partizansku komandu i nisu se vratili. I na taj način su sakrivali tragove. Dolaze ratni zarobljenici koji su radili na tom području jer su mostovi na Savi bili srušeni, postoje dokumenti koji su radili i obavljane likvidacije zbog presuda sudova. (vidi više)

facebook komentari

  • sjena

    Od kada se gosp.O.Kraus pojavio na “političkoj scene Hrvatske (zagreba ) ,nije izjavio ništa važno , a pogotovo nešto pozitivno o Hrvatima i Hrvatskoj. Daje mu se važnost ,koju ne zaslužuje. napr.pokojni gosp Montiljo jedan od čelnika židovske opć.,njemu O.K. nije ni za mali nokat !!!.( u krajnjoj liniji “lice” je izraz duše !! )
    za dom !

  • kršni

    Prošle su godine u Jasenovcu izviždali osobnog izaslanika predsjednice KGK! Ove će se godine komemoracija održati u drugačijem tonu. To će vjerojatno biti 1. put da će se održati kako spada. A ti i takvi osporavatelji istine ne trebaju doći. Politikantstvo nam ne treba u našoj državi.