“U zdrav mozak” – Vježbanje demokracije (VIDEO)

9

Emisija znakovitog imena Vježbanje demokracije.

U emisiji sjede dva ortodoksna tzv. ljevičara, vrhunska takva stručnjaka, Drago Hedl i Branko Vukšić, piše direktno.hr

Anketa, pitanje je bilo treba li Plenković imenovati Hasanbegovića za ministra kulture, na kraju emisije pokazuje jedno, ali njih dvojica trijumfalno potpuno suprotno…. Ovo je VRH!.

Pogledajte posljednje dvije minute, kakvi majstori…. i vjerujte svojim očima, sve piše na ekranu.

 

facebook komentari

 • EMINƎM

  dva konja

 • Agromentum

  Počinje s pogrešnim premisama i opet na kraju izgubi, a sam sebe proglasi da je imao pravo. On više sam sebe u zdrav mozak…

  • Sivooki

   Sve može kod njih. Istina je za njih marginalna stvar, i upotrebljiva samo kad njima odgovara. Ako ne odgovara, pa , mi ćemo je malo “modificirati”. Blentoni i tako vjeruju “novinama” i “novinarima”.
   30.5.1990., na svoje zgražanje, na pitanje kako su mogli vjerovati da bi jedan biskup KC mogao činiti ono za što su komunisti optuživali A. Stepinca, odgovor mojih kolega (učitelja!!!) je bio : Pa, pisalo je u novinama…!

 • prepri43

  Zamijenio Che ge vara s padrinom, pa hoče vara nas i još nešto da radi u zdrav mozak! Mafia bio mafia ostao la bur ista pašta! https://uploads.disquscdn.com/images/d2a8bfdc6abf7ffe4c68e8204772500e09b1fa7d4b2865a54e7feef6aad72b53.jpg

  • Sivooki

   Da, taj detalj je zgodan.
   Pitam se što je htio poručiti tim likom na svojoj majici? Da je on mafiozo koji se ne da prevariti od hrvatske politike, da su političari mafija ili da smo svi mi koji ga gledamo naivci…?