Zdravko Mamić: Luka je promijenio iskaz, rekao je istinu

0

Zdravko Mamić, nakon svjedočenja Luke Modrića na sudu u Osijeku, kazao je da je iskaz slavnog nogometaša bio nešto najdivnije i najpoštenije što je ikad bilo te dodao kako Modrić nije promijenio iskaz u odnosu na ono što je u istrazi govorio istražiteljima.

“Sve je to gnjusna predstava”, za početak je prokomentirao Mamić.

“Luka je promijenio iskaz, rekao je istinu. Temeljito je pričao o našem odnosu, građanskom ugovoru mene i njega. Pričao je da sam ulagao u njega. Zašto pričate samo o jednoj rečenici? Ovo danas je bio 68. svjedok. Jednu jedinu rečenicu nisu rekli u korist optužnice. To je jedna velika farsa”, ponovio je.

“Ja sam bio investitor dok nisam bio u Dinamu. Potpisao sam ugovore sa 100-injak igrača na kojem sam potrošio 10 000 maraka. Zašto je krimen ako sam dobio novac? Prije mene je bila praksa… Tu sam u zatvoru s pokojnim Novalićem potpisivao ugovor o dolasku Pranjića.

Znate i primjer prelaska Kranjčara u Hajduk, da su to Štimac i Pašalić dobili svoj dio od prodaje u inozemstvo. To je krimen samo jer je to Zdravko Mamić. Luka je čestit čovjek. Nije mu ugodno da se pojavljuje u sudskoj parnici, ipak je trostruki prvak Europe. On je htio da to bude na civilizirani način”, zaključio je Mamić.

facebook komentari