Zdravko Mamić se fizički sukobio s Ivom Begom na utakmici Hajduk – Dinamo

0

Dinamo je zasluženo slavio na Poljudu 2-0 golovima Duje Čopa iz kaznenog udarca u 24. minuti te Alena Halilovića u 4. minuti sudačke nadoknade. Hajduk nije stvorio nijednu ozbiljniju priliku, dok se Dinamo pokazao ipak kvalitetnijim protivnikom.

Hajduk je prvo poluvrijeme bio totalno bezopasan, pokušavajući uglavnom ubačajima s desne strane Vršajevića doći do neke prilike, ali je obrana Dinama lako rješavala sve situacije. Dinamo je odigrao kompaktno, čvrsto, nije briljirao, ali je ipak bio bolji protivnik od Hajduka. Ovom pobjedom Dinamo je sada još više povećao prednost nad Hajdukom, ima 65 bodova, 13 više od Bijelih te je devet kola prije kraja veliki kandidat za deveti naslov u nizu. Dinamo je još jednom pokazao da je najboji klub u Hrvatskoj, a Hajdukova mladost da još mora raditi želi li doći do naslova prvaka u budućim godinama.

HNK Hajduk - GNK Dinamo
Utakmicu je obilježio i sukob Hajdukovih navijača sa Zdravkom Mamićem u loži. Mamić je burno reagirao nakon jednog starta Milovića na Fernandesu, a poljudska publika to je dočekala s velikim negodovanjem, vikajući “Mamiću Ciga**”, a neki su se htjeli probiti u ložu, ali su zaustavljeni od zaštitara. Mamić se sukobio s Hajdukovom legendom Ivom Begom, a iskre su frcale i između njega te Ljube Pavasovića Viskovića i još nekih u u loži. Navodno je Bego fizički napao Mamića kada je slavio Halilovićev zgoditak.

Dnevno/Foto:Pixsell

facebook komentari