Pratite nas

Komentar

Željka Markić: G. Kuljiš i Kregar u misiji ponovnog aktiviranja Zorana Milanovića u politici!?

Objavljeno

na

G. Kuljiš i Kregar jutros su 10 minuta u HRT-ovom Studiju 4 hvalili i reklamirali ponovno aktiviranje u politici Zorana Milanovića.

Svi mi koji plaćamo pretplatu nismo mogli čuti niti riječ o jednom od najgorih mandata u povijesti Hrvatske (u vrlo jakoj konkurenciji loših mandata) kroz ono što ga je i obilježilo:

1. nametanje ideologije: Nestručan zdravnstveni odgoj, zlouporaba vlasti za sprječavanje referenduma o braku, nametanje Zakona o životnom partnerstvu par mjeseci nakon refrenduma o braku,

2. Lex Perković i odbijanje izvršenja njemačkog uhidbenog naloga za naručitelje političkih ubojstava – Perkovića i Mustača

3. Predstečajne nagodbe za milijunska pogodovanja politički povlaštenima

4. Krivotvorenje istine o hrvatskim braniteljima i Domovinskom ratu

5. Politika prepuštanja hrvatskog teritorija i mora Slovencima

4. Prodaja Croatia osiguranja po cijeni bitno nižoj od tržišne Adris grupi

5. Pokušaj prodaje hrvatskih auto-cesta

6. Korupcija i prevare u Ministarstvu poljoprivrede na koje reagira Europska komisija

7. Migrantska kriza – zagovaranje politike puštanja svih koji žele ući u Hrvatsku koja je danas potpuno deplasirana

8. Korupcijska afera migovi – vezana za Ministra obrane

9. Sprječavanje referenduma o promjeni izbornog sustava prevarom s brojem birača u Hrvatskoj

10. Korupcija u Ministarstvu kulture – Oba HNS-ova ministra na sudu

11. Protuzakonito uvođenje dvojezičnih ploča u Vukovaru

12. Korupcija u ministarstvu vanskih poslova – Vesna Pusić dodijelila novac udruzi u kojoj je aktivan njezin brat
…..
Možete nastaviti sami….

Intervju Željka Markić: O obitelji, Titu, Hasanbegoviću, Plenkoviću, Novostima, biznisu…

facebook komentari

Nastavi čitati
Sponzori
Komentiraj

Komentar

Andrej Plenković: Dobro je što je predsjednica posjetila Rusiju

Objavljeno

na

Objavio

Hrvatski premijer Andrej Plenković izjavio je sinoć u Bruxellesu da je dobro što je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović otišla u posjet Rusiji.

Rekao je kako je put u Rusiju pripreman posljednjih desetak mjeseci. Potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva Martina Dalić vodila je hrvatsku delegaciju prije dva tjedna u Moskvu, pripremila sadržajno ovaj posjet, sve ono što se odnosilo na gospodarski dio suradnje.

Hrvatska gospodarska komora kao i obično koordinira naše gospodarstvenike koji su zainteresirani za sudjelovanje na gospodarskom forumu, bilo je dvoje ministara iz Vlade, jedna državna tajnica i cijeli tim savjetnika. Mislim da je predsjednica bila sasvim dobro praćena u svojim aktivnostima, istakno je Plenković.

Komentirao je i navodne izjave šefa Sberbanka Hermana Grefa da je lex Agrokor oštetio njegovu banku i da će se boriti za povrat uloženog novca, rekavši kako je ključno da Sberbank stalno sudjeluje u privremenom vjerovničkom vijeću. Ima informacije o svemu što se radi, sudjeluje u procesu donošenja odluka, dolazili su s predstavnicima drugih banaka u Vladu prije donošenja zakona i imali su sav prostor kao i drugi vjerovnici. Bilo bi dobro da Sberbank bude jednako konstruktivan kao i druge banke koje su prije davale kredite Agrokoru, kaže Plenković.

Premijer je rekao da nije znao za podatak da je Hrvatska banka za obnovu i razvitak (HBOR) proteklih godina davala kredite Agrokoru u ukupnom iznosu od 905 milijuna kuna. Pročitao sam u medijima i kada se vratim u Zagreb, želim vidjeti cjelinu informacija o odlukama HBOR-a proteklih godina i različitim kreditima koji su davani, rekao je Plenković.

facebook komentari

Nastavi čitati

Komentar

Fra Mario Knezović: Čovjek sam medija i ako je išta apsurdno i pristrano to su izjave odvjetnika okrivljenih

Objavljeno

na

Objavio

Čovjek sam medija i ako je išta apsurdno i pristrano to su izjave odvjetnika okrivljenih.

Oni ne smiju biti sudionici u medijima. Što oni imaju reć osim toga da brane svoje klijente i kažu da je svak nevin.

Druga stvar je još čudnija. Ako je na Agrokorovom računu bilo samo par kuna od kud sada tolika lova da Todorić unajmi skupoga stranoga odvjetnika?

Što se tiče svih dionika u propasti Agrokora postoje samo dvije konstatacije: ili su ti direktori bili totalni glupani ili su lopovi. Jedno od toga dvoga jesu. Treće opcije nema. A upravo će tu treću opciju pronaći u dobroj mjeri korumpirano pravosuđe. Sram me je u kakvome društvu živim.

Sramota je da se neke zadrži u pritvoru što su dali stolove da se na njima piše peticija za opće dobro, dok se na slobodi nalaze zloćudni rušitelji brojnih života koji cijelu naciju bacaju na koljena.

Dokle god su odvjetnici, čitaj navijači u svojim predmetima što je njihovo pravo i častan posao, u medijima nema nam sreće.

Sudcima i odvjetnicima je mjesto u sudnici, a kriminalcima u pritvoru. Dotle smo došli da bi trebali u Hrvata pjevati srpsku himnu “Bože pravde”!

 

Slaven Letica: Uspon i pad jedinoga hrvatskog oligarha Ivice Todorića

facebook komentari

Nastavi čitati