Željka Markić: Meni je potpuno svejedno koji će od brojnih, razloga presuditi u odlasku Cvitana i Bajića.

3

Meni je potpuno svejedno koji će razlog biti naveden za Cvitanov ( i Bajićev) odlazak sa prevažne pozicije državnog odvjetnika.

Hoće li to biti zato što se s premijerom Plenkovićem pojavio na presici ili zato što je s premijerom Milanovićem nije pojavio na presici – iako je preusko surađivao…
Ili zato što je bez osnove uhitio Sauchu ili Bandića (hoćemo li se vraćati na Rončevića….?)..

Ili zato što je udrugu U ime obitelji, kroz umjetno stvorenu “aferu štandovi” skupa sa HDZ-om i SDP-om izdvojio od svih drugih udruga koje su besplatno dobivale stolove od Grada – zastrašujući nas, civilne aktiviste, pozivima na razgovore u PNUSKOK, curenjem u medije istih službenih razgovora o kojima su članovi udruge morali šutjeti u javnosti… a sve kako bi se zaustavilo provođenje referenduma o Hrvatskoj toliko nužnoj promjeni izbornog sustava…

Ili zato što nije skupa s SDP-ovim ministrom pravosuđa MIljenićem proveo njemački uhidbeni nalog za Perkovića i Mustača… danas osuđene zbog državnog (jugoslavenskog) terorizma..

Ili zato što nije suprugu ministra Lalovca zaštitio od obiteljskog nasilja kao što mu je bila zakonska obaveza – baš zato što se radi o supruzi SDP-ovog ministra…
Ili zato što nije istražio brojne “prodaje” ili krađe ogromne hrvatske imovine onom brzinom kojom je istraživao male krađe….

Ili jednostavno zato što zadnjih 15 godina korupcija koči oporavak hrvatskog gospodarstva – a na ključnim pozicijima u Državnom odvjetništvu se zadnjih 15 godina izmjenjuju gospoda Cvitan i Bajić.

Meni je potpuno svejedno – koji će od brojnih, meni poznatih ili još nepoznatih razloga – presuditi u odlasku Cvitana i Bajića.

Jedino mi je važno da oni odu, a na njihovo mjesto dođu pošteni i slobodni profesionalci koji neće služiti ni SDP-u ni HDZ-u – već pravdi, narodu i državi – konačno osiguravajući da u Hrvatskoj svi budu jednaki pred zakonom, dokidajući kastu jednakijih koja svoje korjene vuče još iz prošlog, totalitarnog režima, komentirala je Željka Markić na facebooku.

facebook komentari

 • ludovik

  Nije mi jasno kakva je ovo sada igra. Oni koji su otvoreno štitili Cvitana još od prethodne Vlade, sada se kao ne žele miješati ili preko treće strane traže smjenu, a HDZ-ovci opet ispadaju naivčine koje su prevezli žedne preko mosta. Tko tu koga….?

  • sjena

   Za neke promjene treba sazrijevanje,jeli to puštanje kako bi se određeni problem ili osoba toliko razotkrio ,kako bi ga i oni dijelovi stranaka(partija ) kojima je služio odbacili ??????? , ne znam ,mislim kako ne treba nekada cijepidlačiti,ama beže dragi u Ovoj Državi Hrvatskoj ima toliko ljudskog otpada ,a ne da se reciklirati ,da je stvarni otpad i kako ga odložiti jako mali problem !!!!

   za dom !

 • Pepi Malić

  Slažem se sa svime što je rečeno!! ALI,Željka, što i kako o Cvitanu govore Vama bliski MOST-ovci-Petrov, Šprlje, Orepić,….?? Za njih je Cvitan odličan, radi najbolje što može,…!! Još nešto!! Na Vašem portalu Narod NISAM vidio najnoviji tekst Marka Ljubiča, koji izvrsno secira taj problem i UKAZUJE i DETEKTIRA gdje je problem, da bi se smjenilo Cvitana (ponajviše MOST-ovi ministri)! Taj je tekst na nekim portalima-HKV, ovdje na Kamenjaru,…!! Gosp. Ljubić je vaš kolumnist, pa se nadam da će i na Narodu biti taj tekst!! Ili možda mislite da je krivo detektirao problem, pa to nećete pustiti??? 🙂