Željka Markić: VELIKA KOALICIJA – KAO SPAS ZA GUBITNIČKI SDP I HNS

4

Nesposobna, korupcijskim aferama premrežena i totalitarnom ideologijom opterećena Narodna fronta (SDP/HNS), unatoč navijanju većine medija i “neovisnih” komentatora – izgubila je izbore.

Samo par trenutaka nakon što je postalo jasno da su birači osigurali da je HDZ relativni pobjednik izbora, a da MOST ima 12 -13 mandata – kreće akcija za spašavanje SDP-a…. priča o Velikoj koaliciji – HDZ-SDP. Ona nam, kao, donosi stabilnost i bolju budućost.

Pa zar bi itko, tko želi dobro Hrvatskoj – umjesto korupcijom i totalitarnim nasljeđem ( koje je isto povezano s korupcijom) neopterećenog Mosta – unatoč tome što Petrov relativizira neke temeljne vrijednosti hrvatskog društva nastojeći se svidjeti medijima – za koalicijskog partnera uzeo SDP? Ili se odlučio za Vrdoljakov HNS umjesto da ponudi suradnju Živom zidu, Bandićevoj stranci, HDSSB-u ili generalu Glasnoviću?

Pa dobar dio vodećih ljudi SDP-a i HNS-a će – imenuje li se politički nepristran i pošten Državni odvjetnik – vrlo vjerojatno završiti u zatvoru.

A o Beljaku – koji je HSS sa pobjedničke preveo na gubtničku stranu – nije potrebno govoriti. Nadam se da je ono malo razumnih HSS-ovaca u vodstvu stranke noć provelo istražujući mogućnosti izvanrednih izbora u HSS-u.

facebook komentari

 • Agromentum

  “Petrov relativizira neke temeljne vrijednosti…” Pa zar u vrijednostima smije biti relativiziranja? Petrov i most su definitivno mlaki, a ako hoće biti dio buduće – nadajmo se – uspješne vlade, onda dobro moraju razmisliti što je korisno a što šteti.

  • Maks

   Opet slijede ucjene i spasavanje udbinog represivnog aparata. Petrov i most NIsu definitivno mlaki, oni su bez skrupula i svjetonazora, opasni a Zeljka ih podrzava vec na drugim izborima.

   • Agromentum

    Može se i tako promatrati. Ali činjenica je da se očito UIO i most dovoljno ne poznaju – bar tako izvana izgleda.

    • Maks

     Tako je nekima “izgledalo do sada. Podrska mostu je ocigledna, a poznat je i njen uticaj na Ike Mandurica, Miklenica i neke druge iz Crkve. Njezino pravo i nemam nista protiv ali svjetonazorski je trebala podrzati ljude s liste POMAKA ako vec ne voli HDZe , bilo bi postenije nego Cupriju od koje je pola za LGBT prava, Kovacic i Pranjic otvoreno komunjare i jugoslaveni .