Željko Glasnović: Ta manjinska banda od dvjestotinjak anarhista i boljševičkih sotonista blokira rad fakulteta

32

Poražene političke snage i njihovi korisni idioti započeli su medijski linč profesora Vlatka Perišića na Filozofskom fakultetu. To je već viđeni ofucani scenariji na demonstracijama Radija 101, georgijana na Trgu bana Jelačića.

Taj društveni performans izvode razmažena derišta recikliranih komunista, kvazi intelektualaca koji u životu nisu radili i kao njihovi roditelji hoće sebi osigurati ugodnu lijenost. Njih vode skojevke neobrijanih nogu koje su dobivale novac za diplomske radove kao npr. Uloga bosanskog tovarnog konja u NOB-u.

Ta manjinska banda od dvjestotinjak anarhista i boljševičkih sotonista blokira rad fakulteta i sprječava studij više od 7 000 polaznika FF.

To su nasljednici onih koji su trgali križeve s vratova hrvatske djece u osnovnim školama i prebijali one koji su bili pametniji, bogatiji, ljepši. Taj fenotip podivljaloga titojungenda može se lako prepoznati: imaju blijedi ten kao da su robijali u KPD Zenica, vratovi su im kao pet kuna, imaju duge prste od igranja video igara, a glave su im u odnosu na tijelo nesrazmjerne veličine. Kineska poslovica kaže: iza debelog lica kuca tamno srce.

Njihove AVNOJ face, ne pokazuju ni najmanji trunak ikakve emocije. Patološki mrze sve što je hrvatsko i žale za izgubljenim privilegijama njihove propale države.

U razvijenim demokracijama kad manjina tlači većinu to se rješava pendrekom i suzavcem. Predlažem osnivanje zaklade koja će omogućiti jednosmjerno, bespovratno putovanje mladih titoista i njihovih vođa sa neobrijanim nogama za Piongjang. Tamo će imati sve vrijeme svijeta uvježbavati vlastitu kvazi demokraciju. Tamo kao njihovi djedovi i bake mogu vječno pjevati: saditi ćemo žito iz neba, dok gladna Amerika i Engleska gleda.

facebook komentari

 • prepri43

  Kad sam već otvorio zabunom političku stranicu odlučih se za ono što je bilo novog ponuđeno.Istodobno me zaintrigirao nekad davno čudan likstaro novo kmet-sko lice s TV ekrana.Pa rekoh da vidim da li još uvijek rabi ono njegovo »SA NAMA« ili se uskladio s novogovorom »ustaškim« – »dakako« – s nama?! Kad li ono na moje i iznenađenje »sveopšte« hrvatske javnosti valjda on počeo govoriti s nama! Ali ne leži vraže dok ti se ne kaže,- u slijedećem trenutku on ode »sa autom« što je daleko gore od onog sa nama! Kao djelatnik javnog medija, koji prenosi glas i sliku u naše domove ima osnovnu dužnost svladati osnove materinjskog jezika. Ako ga se sam ne može naučiti neka potraži pomoć, ili neka ode s onima, koji suga na tu dužnost postavili.Jugoslavenskog jezika na hrvatskoj dalekovidnici,
  ili TV ne bi smjelo više biti.Moram priznati da nisam ništa razumio o čemu oni u emisiji govore pa sam zaključak donio na osnovu toga kako govore. I tako semdogodilo da sam došao do istog zaključka kao Marko, koji očito zna o čemu je bila riječ.Dakle na osnovu nekoliko ključnih riječi, kojima se služila inače elokventna drugarica pretragom telefonskog imenika zaključio sam da se radi statistički o SDP modelu. I sve mi u trenutku bilo jasnije kad sam čuo da su glavno okrivljeni htjeli surađivati s katoličkom inštitucijom.odmah mi je sjevnilo da su po ocjeni
  revolucionera morali biti dežurno krivi! Kako sam refleksno nehoteći i to lijevom nogom aktivirao električni prekidač došlo je do prekida programa na mom računalu. Ostalo sam kako rekoh doznao od Marka! Sve ono što sam naslutio pokazalo se točnim. Nečastivi ološ na filozofskom fakultetu filijali kumrovačke univerze (crvenog »univerzuma«), jaši na https://uploads.disquscdn.com/images/a516bdc154874375fc42f4038a9a9f319439b9639af7e580e2bbe8b64a5842a6.jpg konju poput jahača apokalipse, koji ćeprije ili kasnije klipsati, jer drukčije ne može i ne smije biti, ili nas više ne će biti!

  • Sivooki

   Misliš “lipsati”…? Jer ako će i samo klipsati, nije dobro…

   • Tyrex Rex

    O kakvin usisivačin, vas dva laprdate, pita je poštar.

    • Sivooki

     Milanović u Macedonia otvorio “salon na lepota”. Ostavio se klipsanja i lipsanja u prodaji usisavača.
     Prva vijest podnevnoga je opširan izvještaj o dubokim emocijama velikog kokota u kukuriku koaliciji koji se dugo i detaljno opraštao, davao posljednje upute svojim koko/š/tima što i kako činiti poslije njegove abdikacije i kako čuvati jugos,ups, hrvatsku ljevicu od opasnih uštaša. Dvije duboko ganute i kokotovim govorom motivirane kok,ups, partijke zaklele su se pred nacijom da će komun, ups, ljevica biti duboko demokratizirana i zajedno s Munjižabom potreseno obećale svoj program podastrijeti Ostoji, ups, Piculi, ups, SDP-u.

     • Tyrex Rex

      Završija je Big Brother.
      Inače ne pratim te Big Brothere, meni su jače sjednice sabora, tamo ima veći broj budala, a i budale su autentičnije, u ovi bigbrader ima puno glume, u sabor je sve nako kako je, oni debili tamo su autentični.

     • Sivooki

      POIZBOR.
      Naj su jači.
      A da je završio, hmmmm…

  • Tyrex Rex

   Jednom, ali ne još uvijek, previše je socijalističke aristokracije, i njihove mladunčadi, u svim sferama života, koji nisu ništa drugo nego loše ispolirani došljaci iz šume.Žalosno u cijeloj toj raspravi, je da smo dopustili, svi skupa da nam marginalne skupine, militantnih liberala, nameću svoje sukob

 • Tyrex Rex

  Izgleda da u ovu državu moraš bit peder ili političar da te policijoti čuvaju inače te niko ne jebe dva posto.I sad se ja čudin, jebate ima po godine, sve novine, televizije, i antifašistička sekcija bloghaera, svi su se uzjebali s ustašan, fašistin, općon fašizacijon društva, ugroženin slobodaman, i šta ti ja znan.I ne znan šta ćemo sad, kako će sad antifašistička glasila održavat mit o ustašama i fašistima, koji očito stanuju uglavnom u njihovin glavama.Svaki Hrvat, heteroseksualac, i katolik, je neprijatelj, a neprijatelj nikad ne spava, pa ni antifašisti ne smiju spavat, njihova borba dok je i jedan, Hrvat , katolik , heteroseksualac živ, ne smi pristati.
  P.S neka se ne plaše sve će doči na red .Prvo ove obrijanih nogu,a poslije njih i one dlakave,

  • Sivooki

   Gospodine, zaboravili ste navesti autora i odakle je citiran ovaj tekst.
   Otherwise, mislit ćemo da ste Vi autor spomenutog teksta.
   Dapače, mogli biste čitatelje dovesti u zabludu. O obrijanim i neobrijanim.

   • Tyrex Rex

    O obrijanim i neobrijanim.To je prvi rekao mr.Antonio Pušić.

    • Sivooki

     Nije nam poznat dotični.

    • Sivooki

     O, da, ali ne o nogama.
     Legendarno je to već.

 • Vjetruša Kliktavka

  Ajme generale, pa nemojte tako.

  Pa to su deca. 🙂

  • Agromentum

   Šta znaju deca, ne znaju još ni BMW kako treba vozit’. 🙂

   • Vjetruša Kliktavka

    Eeee, nije BMW za svakog. 🙂

   • Sivooki

    Važno je da znaju upravljati traktorom.

   • Mario Staver

    To su deca dobrostojecih roditelja kojima je komunizam bio dobar i za njim zale.

 • Alan B’Stard

  Bravo generale!!! Srce mi zaigralo čitajući vaš komentar! Napokon pravi pripadajući epiteti ‘poodmaklim studentima’ (neki imaju vidim po slikama po 60 godina)

 • Pingback: Željko Glasnović: Ta manjinska banda od dvjestotinjak anarhista i boljševičkih sotonista blokira rad fakulteta - Hrvatska udruga Benedikt()