Željko Komšić: ‘Nemojte me tako falit’

  0

  Medijima koji prenose takve lažne informacije Komšić je poslao zamolbu ga prestanu hvaliti na taj način.

  Nije istina da sam u stan primio obitelji s poplavljenih područja.

  Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić u ponedjeljak je opovrgnuo tvrdnje koje su se pojavile i u nekim medijima u Hrvatskoj kako je u svoj sarajevski stan primio obitelji koje su u poplavama ostale bez kuća kao i da se odrekao svih primanja u njihovu korist ustvrdivši da ne zna tko i zbog čega plasira krive informacije.

  Medijima koji prenose takve lažne informacije Komšić je poslao zamolbu ga prestanu hvaliti na taj način.

  “Potpuno je neistinita informacija koja je objavljena u nekim medijima o tome kako sam primio nekoliko obitelji sa poplavljenih područja u stan u kojem živim, kao i sve ostalo što je vezano za tu informaciju”, napisao je Komšić u demantiju dostavljenom medijima iz njegova ureda.

  Istaknuo je kako ne postoji niti bilo kakav Facebook profil s kojega je bilo moguće prikupiti takve informacije jer on jednostavno nema profil na toj ni nekoj drugoj društvenoj mreži.

  “Jasno mi je da postoje, mada ih ja ne razumijem, ljudi koji svoju energiju i vrijeme troše na laži. Zašto to rade, s kojim ciljem, što žele postići, ne znam. U ovom slučaju samo im jedno mogu reći, nemojte me hvaliti, molim vas”, poručio je Komšić koji je u nedjelju posjetio neka od ugroženih područja u okolici Tuzle.

  I ostala dva člana Predsjedništva BiH u protekla su četiri dana obilazili ugrožena područja pri čemu je najaktivniji bio predsjedatelj Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović. On je sa spasilačkim timovima posjetio i najugroženiji prostor oko Maglaja i Doboja najavivši dodatno angažiranje političkog vrha radi osiguranja dostave nužne pomoći iz inozemstva.

  Dostavu te pomoći u ovome trenutku koordinira ministarstvo sigurnosti BiH, no tijela vlasti u entitetima na tome također rade, ali odvojeno i bez posebne koordinacije

  p+

  facebook komentari