Željko Kordić novi direktor Aluminija

2

Novi direktor Aluminija d.d. Mostar jest Željko Kordić, odlučeno je tako na današnjoj sjednici Nadzornoga vijeća Aluminija, održanoj u Upravnoj zgradi Društva.

Kordić je imenovan nakon provedenoga Zakonom predviđenog postupka, tj. nakon provedenoga javnog natječaja i rada članova povjerenstva za izbor najboljega kandidata između njih deset, koliko ih se javilo na natječaj. Novi će direktor uskoro Nadzornomu vijeću na imenovanje predložiti svoj tim odnosno izvršne direktore koji će, zajedno s njim, činiti Upravu Aluminija koja će voditi mostarsku tvornicu u razdoblju od sljedeće četiri godine.

Zahvalivši se članovima NV-a Društva na ukazanomu povjerenju, novoizabrani ih je direktor pozvao zajednički se u punini angažirati na izvlačenju Aluminija iz krize u 2014. godini, za koju je svjestan kako će biti više nego teška i izazovna.

U nastavku sjednice, članovi Nadzornoga vijeća bavili su se tekućom problematikom iz proizvodnje, pitanjima opskrbe Aluminija sirovinama i električnom energijom, kao i drugom problematikom, vezanom za redovito poslovanje, navodi se u priopćenju Aluminija.

facebook komentari

  • peppermintt

    jeko ovaj lik, od kojih li je ovaj Kordića ? nešt kazuju moga bi bit od ovi sretničkih ??

  • peppermintt

    jeko ovaj lik, od kojih li je ovaj Kordića ? nešt kazuju moga bi bit od ovi sretničkih ??